Kunt u een netwerkstation toewijzen aan een SSRS-rapportdirectory?

We werken er aan om ons versiebeheerproduct automatisch onze SSRS-rapporten te laten pushen naar de testomgeving (en vervolgens de productie) van de SSRS. Wanneer we wijzigingen van onze ontwikkeling naar onze QA-directory promoten in de versiebeheerstoepassing (Surround SCM), willen we dat het rapport ook wordt gepubliceerd naar SSRS. (Dit is de workflow die we gebruiken voor onze webapplicaties en indien mogelijk zou ik consistent willen zijn).

Nu zijn de mappen in SSRS geen 'echte' mappen, althans niet voor zover ik kan zien. Maar is er een manier om een ​​netwerkdrive toe te wijzen aan een van deze rapportdirectory's? En als we dit doen en Surround SCM wijzigingen in die map kan schrijven, worden deze dan in SSRS opgeslagen?

Sorry van tevoren als dit een echt esoterische vraag is, of als ik een echt voor de hand liggende manier mis om dit te doen.

3

1 antwoord

Nee, u kunt SSRS-mappen niet rechtstreeks toewijzen aan een Windows-bestandssysteem. Ik heb geen manier gevonden om wat je beschrijft zo eenvoudig te maken als ik denk dat het zou moeten zijn.

De eenvoudigste manier om de implementatie van het gebruik van rapporten van de rs.exe hulpprogramma. Dit kan scripts uitvoeren om rapporten te implementeren of bij te werken.

U kunt ook de SSRS-webservices gebruiken om de rapporten van .NET-code te implementeren.

2
toegevoegd
Geweldig. Bedankt voor het snelle antwoord ... Ik was bang dat dit het geval was.
toegevoegd de auteur user1084131, de bron