hoe een corrupte werkruimte te herstellen bij een eclips?

Ik had een corrupte werkruimte (vanwege een botsing met svn). Ik heb de .metadata-map verwijderd uit de werkruimte en vervolgens de eclipse opnieuw geladen en een "import" van een -project in de werkruimte uitgevoerd. Het project werd echter op een nogal vreemde manier geïmporteerd - alle mappen in het project verschijnen, maar de src/map heeft geen automatische compilatie (bij het kiezen van een .java-bestand) - het is alsof de src/map niet is geïdentificeerd als een speciale directory.

Is er een manier om dat op te lossen?

Ik volgde ook http://letsgetdugg.com/2009/04/19/recovering-a-corruption-eclipse-workspace/, en dat hielp ook niet.

3

4 antwoord

Schakel over naar een nieuwe werkruimte.

Then go File -> Import -> Exsisting projects into workspace .

Typ in het tekstvak van de hoofdmap het adres van de beschadigde werkruimte.

Klik op Vernieuwen.

Selecteer de projecten en klik op voltooien

2
toegevoegd
U hoeft niet naar een nieuwe werkruimte over te schakelen - ik vond dat het voldoende was om naar het bestandssysteem te gaan en de werkruimte/.metadata/.plugins/org.eclipse.core.resources uit de manier en Eclipse was blij. Ik moest de projecten opnieuw importeren, zoals je zegt, maar het heeft mijn vensterindeling hersteld en dat is wat ik wilde.
toegevoegd de auteur Adam, de bron
Ik moest gewoon de serverconfiguratie voor tomcat ophalen die ook in die map was opgeslagen, dus de moeite waard om hem te back-uppen en niet te verwijderen ....
toegevoegd de auteur Adam, de bron

Alle configuratiegegevens voor uw werkruimte worden opgeslagen in .metadata . Probeer de verwijderde map te herstellen en herstel de werkruimte. Anders moet u alles opnieuw configureren.

U kunt bepaalde mappen redden van .metadata om uw voorkeuren (bijvoorbeeld belangrijke bindingen) op zijn minst te behouden.

0
toegevoegd

maak een nieuw project. kopieer uw pagina's, bibliotheekbestanden, enz. stel bouwpaden in. compileer het. dan zullen anderen automatisch worden aangemaakt

0
toegevoegd

Controleer na het importeren van uw project uw projecteigenschappen, met name de vermeldingen in "Java Build Path". Daar moet u de map "src" als bronmap toevoegen. Misschien moet u ook de uitvoermap en bibliotheken aanpassen die u in uw project gebruikt.

0
toegevoegd