een snelle manier om een ​​lib-map te installeren

is er een snellere manier om te maven installeren zeg een volledige lib-map naar maven afhankelijkheden in plaats van de individuele opdracht voor elke pot:

mvn install:install-file -DgroupId=third-party -DartifactId=app-eventinfo -Dversion=1.0 -Dpackaging=jar -Dfile=EventInfoToOrder.jar

Is er een manier dat ik kan zeggen dat dit een map van afhankelijkheden is of een beetje werk rond in eclips, waar ik het handig gebruik om een ​​door de gebruiker gedefinieerde bibliotheek als een afhankelijkheid te gebruiken.

Ja, ik heb veel mappen die op mijn buildpath zitten en die ik moet installeren op mijn lokale repo.

Proost voor het lezen :)

1
Heb je zoveel bibliotheken niet beschikbaar van een repo?
toegevoegd de auteur Dave Newton, de bron

2 antwoord

Er is geen standaardmanier om dit te doen omdat het tegen de filosofie van Maven van beheerde (gemodificeerde) afhankelijkheden ingaat.

1
toegevoegd

Het probleem gaat niet over de mapinhoud, maar over de juiste waarden voor groupId , artefactId en versie .

Als je het goed vindt met willekeurige waarden hiervoor, dan zou je hiervoor een vies batchbestand/shell-script kunnen schrijven.

Anders, de tijd die u besteedt aan het proberen om dit te automatiseren (door een toewijzing van groupId , artifactId en versie voor elke pot in uw mappen), je kunt aantoonbaar handmatig mvn install: install-file doen.

Een betere optie zou zijn om uw afhankelijkheden te bekijken en te zien welke niet beschikbaar zijn in maven repo en alleen die te installeren. Het resterende deel wordt door maven alleen gedownload.

1
toegevoegd