git error (veroorzaakt door lokale commit)

Ik heb git gebruikt om de code uit de centrale repository af te halen. Nadat ik de code heb gewijzigd, kan ik geen commits maken naar die centrale repository, dus heb ik me gebonden aan de lokale repository.

Kan ik zonder wijzigingen de centrale repository wijzigen op een andere plaats? Ik bedoel: hoe breng ik mijn lokale veranderingen over naar andere plaatsen?

De noodzaak hiervoor is als volgt: aangezien centrale repo openbaar is en niet de onze, gebruiken we lokaal cvs om versiebeheer te behouden. Dus, na het maken van lokale git commit, produceert het fout op een andere plaats, als volgt:

fatal: ambiguous argument 'HEAD^..HEAD': unknown revision or path not in the working tree.
Use '--' to separate paths from revisions

Bedankt. Ik hoop dat mijn vraag duidelijk is.

1

2 antwoord

Git heeft een kloonfunctie waarmee je dit kunt doen. Gewoon googelen "git clone"

1
toegevoegd
Ja, wat je kunt doen is een git repository op een gecentraliseerde locatie (dat wil zeggen een server) die repository klonen op zoveel machines als je wilt, je commit je veranderingen lokaal en wanneer je klaar bent om de veranderingen op de main te zetten repository kun je een git push commando gebruiken. Hier is een link van hoe het gedaan is op sourceforge. sourceforge link Hoop dat het helpt .
toegevoegd de auteur Reid Mac, de bron
Ik weet dat je sourceforge niet wilde gebruiken, ik gebruikte dat gewoon als een voorbeeld, sorry voor de verwarring. Ik weet niet hoe ver je bent in je project, maar heb je geprobeerd de bestaande git repo in je project te verwijderen (het is een verborgen map met de naam .git), en dan gewoon een nieuwe te maken zoals in de link die je hebt opgegeven? Ik weet niet of dat in uw geval een haalbare oplossing is, maar het zou moeten werken.
toegevoegd de auteur Reid Mac, de bron
Bedankt. Ik wist dat nooit! Het enige wat ik nu nodig heb is: hoe te klonen als ik dat op twee computers moet doen. Ik bedoel 1. ontwikkelen op één computer 2. Een kloon maken op een andere computer (beide zijn verbonden met internet). Ik zou in staat moeten zijn om soms veranderingen aan te brengen in een en vast te leggen en aan een andere te trekken.
toegevoegd de auteur user984260, de bron
Sorry voor de moeite, ik wil het opzetten op onze eigen servers, in plaats van sourceforge. Ik heb geprobeerd met qugstart.com/blog/ruby-and-rails/… maar het lukt niet, omdat mijn repo al een git branch is. Ook mijn medewerkers moeten aan dit project werken.
toegevoegd de auteur user984260, de bron
Bedankt. Ik zou een repo kunnen opzetten en ik ben klaar.
toegevoegd de auteur user984260, de bron

Als u de locatie waarnaar remote verwijst, wijzigt, wordt in plaats daarvan een commit naar de "centrale repository" uitgevoerd.

Zoals @ReidMac zei, kun je je lokale repository git clone , maar toekomstige commits worden niet automatisch overgezet.

Kort gezegd, de enige manier om je commits ergens anders naartoe te laten gaan, is door de remote locaties in head te veranderen.

1
toegevoegd
Stel de nieuwe repository in op exact dezelfde manier waarop u uw lokale repository instelt - git init, etc ... - dan kunt u git push/pull aan die repo toevoegen, en voeg anderen toe aan de repository en geef ze toegang tot push/pull. Google is je vriend.
toegevoegd de auteur Jon, de bron
Het enige dat ik kan bedenken is om naar het bestand HEAD te gaan en te wijzigen waar remote is ingesteld om naar te pushen. Anders heb ik niets, sorry.
toegevoegd de auteur Jon, de bron
Mijn repo is al een git. Kun je een manier voorstellen om 1. Maak nu een nieuwe repository op een server 2. Laat mijn map die volgen. 3. De repository op de server zal anderen toestaan ​​ook hun werk te klonen en te ontwikkelen. We gebruikten eerder cvs maar dat git en cvs samen niet werken.
toegevoegd de auteur user984260, de bron
Ik heb veel geprobeerd met google- en stack-overflow-antwoorden, maar kon deze niet instellen. Zou je helpen? Bij voorbaat dank.
toegevoegd de auteur user984260, de bron
Het werkte eindelijk. Bedankt.
toegevoegd de auteur user984260, de bron