Magento - Tekst toevoegen na prijs op specifieke productpagina

Een van mijn producten in Magento wordt slechts door een dozijn verkocht. Ik heb de prijs nodig om dat visueel voor de klant weer te geven. De manier waarop Magento dat standaard aanpakt, is simpelweg "$ xx.xx". Ik heb het nodig om te lezen, en alleen voor dit ene specifieke product, "$ xx.xx per dozijn". Ik weet dat het een kwestie is van het toevoegen van een attribuut (misschien) en op de een of andere manier het aanroepen van een bepaalde product-ID, maar ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken. Momenteel heb ik een kenmerk genaamd perdozen als een tekstgebied. Dat is het zo'n beetje. Vanaf hier zit ik vast.

1

1 antwoord

Met een hogere prijs kunt u daar terecht met een minimumhoeveelheid van 12, verkocht in veelvouden van 12. Dit kunt u instellen op het product - een extra attribuut kan overkill zijn als één product.

Een andere mogelijkheid om te verkennen is conditionele CSS, 'PACK of 12' in de producttitel kan het ook duidelijk maken.

0
toegevoegd
Kopieer app/ontwerp/frontend/base/standaard/sjabloon/catalogus/product/vi & zwnj; ew/tierprices.phtml naar uw thema en bewerk het. $ _ prijs ['price_qty'] == 12 is de logica die je nodig hebt.
toegevoegd de auteur ʍǝɥʇɐɯ, de bron
Ik heb al een vaste prijs ingesteld, maar het toevoegen van "per dozijn" direct naast de prijs is wat ik ook graag zou willen doen.
toegevoegd de auteur Aaron Glasser, de bron