Hoe GRIB-bestanden met php te verwerken

Weet iemand of er een PHP-bibliotheek is die GRIB-bestanden verwerkt? Ik wil wereldwijd weer laten zien op mijn website met behulp van de GRIB (of GRIB 2) -bestanden die beschikbaar zijn in Environment Canada. Ik gebruik PHP om te ontwikkelen, daarom zoek ik dit. Bedankt....

2
er zijn veel weer-apps, misschien kun je een alternatief vinden.
toegevoegd de auteur user557846, de bron
Ik gebruik momenteel PHP om de NOAA-database te raken. Ik bewijs de lengte- en breedtegraad en krijg een XML-antwoord, dat ik parseer. Dit is geweldig, maar werkt alleen voor de VS. Ik kan ook hetzelfde doen bij Environment Canada om Canadees weer te krijgen. Maar de enige GRATIS GLOBAL-service die ik kan vinden, levert de gegevens op in het GRIB-formaat (het komt ook van Environment Canada).
toegevoegd de auteur user418775, de bron

1 antwoord

Het bestandsformaat is goed gedefinieerd in NCEP Office Note 388 maar maakt afbeeldingen die geolocaliseerd zijn, kunnen aanzienlijk moeilijker zijn. Hoe dan ook, er zijn verschillende links die handig zijn op http: //www.cpc. ncep.noaa.gov/products/wesley/ Zoek naar de GRIB-bibliotheek (Native C-broncode) en dan kunt u die code bellen via een shared object-aanroep in PHP.

Het is wellicht beter om de afbeeldingen vooraf voor te bewerken en beschikbaar te hebben voordat de klant uw website raakt, omdat het genereren van afbeeldingen van een muisklik enige tijd kan vergen.

Informatie en bibliotheken over GRIB2 zijn ook te vinden via NCEP.

1
toegevoegd