Mijn klas kan geen python-bestand in de pot vinden

Ik heb een jar-bestand dat een pythonscript start. Het werkt als mijn jar-bestand de hoofdmap van de werkdirectory is. Als ik het uit de werkdirectory verwijder, kan het het python-script niet meer vinden. Waarom ziet mijn oproep om het scriptbestand niet in de pot te vinden eruit? Ik gebruik ./(het pad). Waarom kijkt het automatisch in de werkmap? Ik dacht dat het op zichzelf stond.

0
Mijn code ziet eruit als Proces p = r.exec ("python ./myPath/myScript.py"); Ik weet het niet zeker, dat betekent als een bestand?
toegevoegd de auteur smuggledPancakes, de bron
Bent u op zoek naar het python-script als een -bestand ? of als een bron ? Misschien wil je meer informatie over je probleem delen, omdat iedereen nu kan raden. Ik vermoed dat je het Python-script probeert te lezen als een bestand en dat er geen bestanden in potten staan.
toegevoegd de auteur Hovercraft Full Of Eels, de bron
het is een systeemopdracht, dus ja, je bent op zoek naar een bestand. Controleer alstublieft de bewerking van mijn antwoord hieronder.
toegevoegd de auteur Hovercraft Full Of Eels, de bron

1 antwoord

Mijn schatting opnieuw plaatsen als antwoord:
Ben je op zoek naar het python-script als bestand? of als een hulpbron? Misschien wil je meer informatie over je probleem delen, omdat iedereen nu kan raden. Ik vermoed dat je het Python-script probeert te lezen als een bestand en dat er geen bestanden in potten staan. Om dit op te lossen, lees het Python-script als een bestand buiten Java, of zoek het op als een hulpmiddel in de pot. Als dat laatste het geval is, weet ik niet zeker of je het script kunt uitvoeren of niet.

For more, please see this link: stackoverflow: can-i-make-a-jar-execute-a-python-script

Another clever option: stackoverflow: how-do-you-invoke-a-python-script-inside-a-jar-file-using-python

1
toegevoegd
Hoe zit het als ik mijn Python-script in Jython heb omgezet en uit de hoofdklasse heb laten uitvoeren? Op dit moment probeert mijn hoofdklasse een Python-script uit te voeren.
toegevoegd de auteur smuggledPancakes, de bron
Ik zal Jython nu onderzoeken, ik dacht dat ik zo dichtbij was, het werkte allemaal totdat ik mijn Java-code in een jar-bestand stopte.
toegevoegd de auteur smuggledPancakes, de bron
Dat zou kunnen werken. Kijk alstublieft naar de link daarover.
toegevoegd de auteur Hovercraft Full Of Eels, de bron