Home</td> zou ik het gewoon veranderen,"> Home</td> zou ik het gewoon veranderen,"> Home</td> zou ik het gewoon veranderen," />

<font> tag verouderd, dus wat is de juiste manier

Ik heb een oude versie van de voorpagina waar ik mee bezig ben. Ik was van plan om django op de achtergrond te gebruiken om het zware werk te doen, maar dacht dat het gebruik van deze oude Frontpage-software die ik heb goed zou zijn voor de voorkant, maar ik merk dat het schrijven van code op een verouderde manier is. Ik las dat de tag verouderd is en dat we nu 'stijl' moeten gebruiken. het voorbeeld dat ik aan het lezen was heeft het in de alinea

of header-tag. De code die ik heb van de voorpagina gebruikt echter de lettertypetag in een tabelceltag, dus ik vraag me af wat de juiste manier is om het te schrijven.

Hier is de code gegenereerd door Frontpage

<td width="190" align="center" bgcolor="#000080" height="18">
    Home</td> 

zou ik het gewoon veranderen, zodat de stijlen

<td width="190" align="center" bgcolor="#000080" height="18" style="color:#00FFFF;font-family:Verdana">
Home
</td> 

Mijn probleem daarmee is dat nu alle tekst in de tabelcel dat lettertype is? Dus als ik meer dingen in de tabelcel wilde dan alleen de link, waar zou ik dat dan plaatsen? Ik heb dat ook geprobeerd en de font-familie werkt, maar niet de kleur ...?

1

4 antwoord

Je moet opzoeken en wat tijd besteden aan het leren van CSS. Je kunt zoiets als dit ermee doen:

CSS:

.linkstyle
{
   font-family: verdana;
   color: #00FFFF;
}

CODE:

Home
2
toegevoegd
Hoewel, u zou de klasse rechtstreeks aan de link kunnen toevoegen. Of als je wilt dat alle links er hetzelfde uitzien, dan heb je geen klasse nodig, maak de selector eenvoudig 'a', maar vergeet 'a: hover' niet, etc.
toegevoegd de auteur kzh, de bron
Het gebruik van overspanningen en divs wanneer dat niet nodig is, is net zo lelijk als inline-stijlen. Blech!
toegevoegd de auteur kzh, de bron
True. De klasse apart toevoegen is een beter ontwerp, ervan uitgaande dat het voor meerdere links wordt gebruikt. Ik was vergeten alleen 'a' te gebruiken. D'oh!
toegevoegd de auteur novacara, de bron

Met inline stijlen zoals je hebt gepost, zou dit werken.

<td style="width: 190px; height: 18px; text-align: center; background-color: #000080;">
     Home
</td>

As a side note, you have several very bad practices. Using tables to lay out your website is very outdated and hard to work with (which is why it is outdated). Using inline CSS is confusing to everyone (including yourself). In addition to the references others have posted, I recommend http://htmldog.com/

1
toegevoegd
Oh ja, ik wilde niet suggereren dat je praktijken bewust slecht zijn, net zoals je code (van Frontpage) slechte praktijken bevat. Webpraktijken zijn in de afgelopen tien jaar volledig opnieuw uitgevonden (wat waarschijnlijk de laatste keer is dat Frontpage een nieuwe versie heeft gekregen). Een modern alternatief voor computergegenereerde frontends is Adobe Dreamweaver, maar de beste manier om websites te maken, is altijd met de hand.
toegevoegd de auteur user1080806, de bron
zoals ik al zei dit was automatisch gegenereerde code van een versie van Frontpage die ik kocht in 2002 of zoiets. Ik schrijf het niet zo. Ik wilde dat programma gewoon proberen, omdat ik het heb. Ik probeer dit te vergelijken met wat de moderne methoden zijn, dus ik begrijp het beter.
toegevoegd de auteur user1054210, de bron
Dat is ook een beetje grappig omdat ik altijd dacht dat het gebruik van tabellen stom was. Ik heb nog nooit veel webontwikkeling gedaan, dus ik weet niet veel van hoe het is veranderd sinds ik in de jaren 90 op school zat ... Ik heb mijn carrière geschreven met het schrijven van machine-code voor embedded systemen. Mijn volgende project is de sensorfirmware voor een nieuwe Windows 8-tablet (gyro, versnellingsmeters, kompas ...) dus al dit webmateriaal is een goofy voor mij ...;)
toegevoegd de auteur user1054210, de bron
ja geen probleem hoor ik je. Dat is echt waar deze vraag over gaat. Ik heb een nieuw bedrijf gestart aan de kant dat een website nodig heeft. Ik programmeer al meer dan 20 jaar, maar ben nooit op internet geweest. Ik herinnerde me dat ik deze oude tool had, dus ik probeerde het uit. Toen ik een paar knelpunten kreeg (een database met back-ups nodig ...) sprak ik met een buddy die me op Django heeft gezet. Toen ik klaar was met een paar verschillende Django-tutorials ging ik terug en begon met wat eenvoudige HTML-tutorials omdat ik me realiseerde hoeveel ik niet echt wist. Toen bekeek ik mijn Frontpage-code en hier zijn we.
toegevoegd de auteur user1054210, de bron

You could use a combination of tags with class attributes and css.

Hier zijn enkele goede referenties over dat spul:

HTML: http://www.w3schools.com/tags

CSS2: http://www.w3schools.com/css/css_reference.asp

CSS3: http://www.w3schools.com/css3/css3_reference.asp

0
toegevoegd
Ik heb w3schools gebruikt sinds een professor me het in mijn undergrad-dagen heeft laten zien en een aantal problemen heb opgemerkt die op w3fools zijn vermeld, maar helaas geen goed alternatief hebben gevonden. Bedankt voor de link!
toegevoegd de auteur sgcharlie, de bron
toegevoegd de auteur kzh, de bron
Ik doorloop de tutorials op die site en dat is waarom ik hier met een vraag kwam. Ik kwam bij de sectie over lettertypen en het zei dat de manier waarop Frontpage mijn website bouwde verkeerd was. Ik bouwde een eenvoudige site met behulp van de oude voorpagina en begon toen de training op de W3-website te lezen en te vergelijken met wat Frontpage schreef om te zien hoe het werkt. Wanneer ik dingen als programmeren aan mezelf leer, volg ik niet alleen de tutorials. Ik doe tegelijkertijd 2 of 3 nevenprojecten om variaties uit te proberen van wat ik aan het leren ben en ik absorbeer het veel beter dan wanneer ik volg wat er precies staat geschreven.
toegevoegd de auteur user1054210, de bron

Waarom gebruik je Frontpage?

Pak een gratis editor (zoek er een op), of maak hem gewoon zelf met behulp van Notepad ++. De hoeveelheid tijd die u zult besteden aan het opruimen van code zal een totale verspilling van uw tijd zijn wanneer u Frontpage (gui) gebruikt.

Gebruik ook CSS-stijlen in plaats van inline bgcolor/font, etc;

0
toegevoegd
Omdat ik het heb. Ik ben het ermee eens dat ik niet denk dat ik het wil gebruiken, maar ik wilde het proberen. Ik heb het lang geleden gekocht voor mijn vrouw voor een klas die ze nam in haar masterprogramma en ik ben er nooit in geslaagd ermee te spelen. Ik wilde het uitproberen, maar ik denk dat het tijdverspilling is.
toegevoegd de auteur user1054210, de bron
Overigens gebruik ik een andere editor, VI (GVIM), voor mijn daadwerkelijke ontwikkeling.
toegevoegd de auteur user1054210, de bron