JavaScript-fout: product_info_tabsJsTabs is niet gedefinieerd

Ik krijg deze foutmelding: " product_info_tabsJsTabs is niet gedefinieerd " in mijn Magento v1.5.1 installatie.

Wat dit doet: niet toestaan ​​dat de gebruiker in het beheerdersdashboard een product toevoegt of bewerkt. Ik kan categorieën en attributen bewerken/maken, maar geen producten.

Dit zijn de stappen die ik tot nu toe heb gezet:

  1. de extensie van mijn php-logbestand - geen fouten
  2. heeft de Magento-foutopsporingsfunctie ingeschakeld: geen nieuwe vermeldingen in exception.log en system.log
  3. ik vergeleek de Magento-beheerbestanden met die van een andere installatie die momenteel werkt - ze zien er hetzelfde uit; er kunnen echter enkele add-ons zijn die de JavaScript-interferentie veroorzaken.

Heeft iemand dit gezien en een oplossing gevonden?

Bewerken - JS-fouten komen van app/ontwerp/adminhtml/standaard/standaard/sjabloon/catalogus/product/js.phtml

// bind active tab
if(product_info_tabsJsTabs && product_info_tabsJsTabs.activeTab && $('store_switcher')) { $('store_switcher').switchParams = 'active_tab/'+product_info_tabsJsTabs.activeTab.name+'/'; }

en van app/ontwerp/adminhtml/default/default/template/catalog/product/edit.phtml

Product.AttributesBridge.setTabsObject (product_info_tabsJsTabs);

Ik zal de body van de bestanden toevoegen als ik er eenmaal achter ben gekomen hoe ik het op een voor mensen leesbare manier moet formatteren.

0
Niet genoeg informatie. Toon ten minste de relevante bestanden en andere relevante informatie, zoals browseraanbieder en versie.
toegevoegd de auteur Rob W, de bron
Onderaan uw vraag staat een link voor bewerken. Gebruik het om uw antwoord te bewerken.
toegevoegd de auteur Rob W, de bron
Als u de code kunt plaatsen of ons een link kunt sturen, kunnen we mogelijk uw fout vinden. Door het geluid ervan wordt een cruciale variabele niet gedefinieerd.
toegevoegd de auteur Jeffrey Sweeney, de bron
gebruikmakend van firefox 7 bestanden: app/ontwerp/adminhtml/default/default/template/catalog/produc & zwnj; t/edit.phtml, app/code/core/Mage/Adminhtml/Block/Catalog/Product/Edit/Tabs & zwnj;. php
toegevoegd de auteur user1084270, de bron
code is te groot om in deze sectie te plaatsen; is er een tag waarmee ik meer tekens kan plaatsen? plus, ik betwijfel ten zeerste dat de fout in de bestanden zit, omdat dezelfde code werkt voor een van mijn andere installaties. het probleem is hoogstwaarschijnlijk gerelateerd aan Javascript-interferentie van een bepaalde extensie, maar ik kan er niet achter komen welke.
toegevoegd de auteur user1084270, de bron

3 antwoord

In het geval dat iemand anders dit probleem heeft en niet is opgelost door een van de bovenstaande antwoorden, werd mijn fout veroorzaakt door de Mage-wereld - loyaliteitspunten pro-extensie .

Het werd veroorzaakt door een verlopen ontwikkelingssleutel, nadat ik de licentiesleutel vernieuwde, ging alles goed. Als alternatief kunt u de plug-in uitschakelen door dezelfde stappen te volgen als Alexey Shein heeft gedaan.

Ik zal dit probleem melden bij hun ontwikkelteam om te kijken of ze het kunnen oplossen, zodat anderen dit probleem mogelijk niet hebben in de toekomst.

Tot die tijd hoop ik dat dit iemand anders helpt die dit probleem heeft veroorzaakt.

2
toegevoegd

We hadden hetzelfde probleem. In ons geval was het een PDF-module die het probleem vormde. Na het installeren van "Product PDF Brochure" hadden we hetzelfde probleem. We konden geen producten meer toevoegen/bewerken.

We hebben deze module verwijderd en alles werkte naar behoren.

Greets

1
toegevoegd

I had the same problem. It was caused by AW_Sarp module. We disabled it in System -> Configuration -> Advanced -> Modules. The problem has gone after full disabling in app/etc/modules/AW_Sarp.xml.

Hoop dat het helpt.

0
toegevoegd