Eén EXE-bestand om een ​​groep software te installeren en bestanden te laden

Ik heb een Struts 2 webapplicatie ontwikkeld. Om het op een server uit te voeren, moet ik het volgende installeren:

Ik moet mijn project naar een buitenlandse klant sturen. Hij vroeg me om mijn hele project en software in één EXE-bestand te converteren, zodat hij met behulp van een enkel EXE-bestand alles kon installeren en mijn project op de server kon laden.

Dat wil zeggen, hij zou in staat zijn om het project op de server te laden met behulp van die enkele exe. Het EXE-bestand begint de installateurs één voor één op te roepen en uiteindelijk mijn project te laden.

Ik heb mijn .msi-installatieprogramma's geconverteerd naar .exe en mijn project in een WAR -bestand en mijn database in een .sql-bestand. Nu wil ik alles in één EXE-bestand combineren.

Is het mogelijk om zo'n enkel EXE-bestand te maken? Welke hulpmiddelen en stappen moet ik volgen?

2
toegevoegd de auteur Ken White, de bron
@KenWhite White Bedankt voor die link. Dat was nuttig
toegevoegd de auteur Sarin Jacob Sunny, de bron

1 antwoord

Om een ​​JDK, Tomcat en MySQL te installeren, hebt u een tool nodig voor het maken van instellingen die de vereisten ondersteunt. Omdat u een enkel EXE-bestand wilt, moet dat instelhulpprogramma ook de vereisten in een EXE bootstrapper insluiten.

You didn't mention which setup tool you are using, but you can try one of these: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_installation_software

Bovendien moet de setuptool die u kiest SQL-scripts ondersteunen. De meeste tools hebben het niet.

2
toegevoegd