Ontvang een "Kan bestand of assembly niet laden" Microsoft.Practices.ObjectBuilder "terwijl ik mijn toepassing probeer uit te voeren

Ik krijg deze foutmelding bij het uitvoeren van mijn ASP.NET-toepassing:

Kan bestand of assembly 'Microsoft.Practices.ObjectBuilder, Version = 1.0.51206.0, Culture = neutral, PublicKeyToken = b03f5f7f11d50a3a' of een van de afhankelijkheden ervan niet laden. Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden.

Ik heb gecontroleerd of het DLL-bestand op de juiste plaats staat en of de assembly's en referenties juist zijn en dat zijn ze ook. Om het even welke ideeën of heeft iemand dit tegengekomen?

0
Hoe kan ik controleren? Hoe krijg ik de juiste versie? Bedankt.
toegevoegd de auteur Jeff, de bron
Staat het DLL-bestand in de bin-directory? Ook, en hopelijk is dit niet het geval, maar als u .Net 1.1 gebruikt en de assembly is krachtig genoemd, dan moet het in de GAC en niet in de bin-directory gaan.
toegevoegd de auteur dash, de bron
toegevoegd de auteur Cᴏʀʏ, de bron
Ik geloof dat DLL uit de Enterprise Library 3 komt. Er was een EntLib-versie 4 en versie 5 is de nieuwste versie. Meestal worden ze gemaakt in een map met de naam EntLib3Src, EntLib4Src, enz. Zie welke map je hebt en die je kan helpen identificeren welke versie van EntLib je gebruikt. Ga voor versie 3 naar: entlib.codeplex.com/releases/view/4474
toegevoegd de auteur Patrick Pitre, de bron
Is het de juiste versie?
toegevoegd de auteur Magnus, de bron
Klik met de rechtermuisknop op dll, eigenschappen, details
toegevoegd de auteur Magnus, de bron

Geen antwoorden

0