Java, Eclipse: bestanden vinden die eindigen op een bepaald patroon/extensie/wat dan ook

Dus eigenlijk gebruik ik Eclipse om te programmeren in Java en ik heb een werkruimte waar mijn projectmap is. Als er geen map is opgegeven bij het schrijven van een bestand (bijvoorbeeld "./file.txt"), wordt het bestand standaard opgeslagen in de map Project/map.

Wat ik nu wil doen is een bestand of bestanden zoeken in mijn projectdirectory die eindigt in een bepaalde parttern/extensie/wat dan ook (bijv. "Le.txt"), die waarschijnlijk waar zou kunnen retourneren of een lijst met de bestandsnamen die eindigen op die manier (afhankelijk van hoe de methode is geschreven) waarin waarschijnlijk het bestand "file.txt" uit het eerste voorbeeld zou worden opgenomen.

Ik vond dit op het internet en probeerde het als leidraad te gebruiken om mijn eigen code te maken, maar vond een paar problemen die moeilijk op te lossen waren:

  1. The code includes directory, which in my case it doesn't, I just mean to use the default project directory. How to say to the program to directly look for files in the project directory?
  2. I see the code being very complicated. I remember a friend doing something similar and it wasn't as complicated as in the code in the link. Although this is not really all that important, it would be great if someone could tell me a simpler workaround to the way it's done in the link.

Bedankt, en ik hoop dat deze vraag niet te ambigu klinkt, ondanks dat ik 2 vragen heb ...

1
geen GUI op dit moment. Gewoon 'programmatisch' zoeken.
toegevoegd de auteur Yokhen, de bron
Probeert u om programmatisch te zoeken of alleen een GUI te gebruiken? Eclipse's zoektocht naar bestanden doet het laatste prima.
toegevoegd de auteur Matt Ball, de bron

2 antwoord

Hoe kan ik de GUI-zoekfunctie gebruiken?

Search → File... or Ctrl-H.

enter image description here

U kunt filteren met behulp van een bestandsnaampatroon in het invoerveld "Bestandsnaampatronen".

3
toegevoegd
Ik heb het net gecontroleerd ... hoe kan ik een bestand in een bepaalde projectmap vinden? Ik zie de mogelijkheid om het in de werkruimte te doen, maar niet in een projectmap ..
toegevoegd de auteur Yokhen, de bron
Ook kwam ik erachter dat een tabblad in eclipse wordt geopend, wat ik nodig heb in mijn programma is een manier om te controleren of sommige bestanden die ik eerder heb gemaakt al dan niet bestaan. Ik weet niet hoe ik gegevens van dit tabblad Zoeken kan ophalen.
toegevoegd de auteur Yokhen, de bron
Ook heb ik net ontdekt dat de zoekopdracht alleen wordt uitgevoerd op bestanden die in een eclips zijn gemaakt. Bestanden die door het programma zijn gemaakt, worden niet per eclipse geregistreerd en normaal werkt de zoekfunctie niet op hen. Ik heb een paar .csv-bestanden die door mijn programma worden gemaakt en een eclips kan ze niet vinden.
toegevoegd de auteur Yokhen, de bron
Klik in de projectverkenner, voordat u het zoekvenster opent, op de map waarin u wilt zoeken. Kies vervolgens in het zoekvenster de optie "selected resources".
toegevoegd de auteur Matt Ball, de bron

De huidige map is '.' (de punt). Wilt u alle subdirectory's recursief doorzoeken, of is het bestand dat u zoekt in één directory? In het laatste geval volstaat een nieuwe File ("./ subdir"). Lijst (). Wil je ook dat ze worden verpakt met je klasbestanden? Zo ja, overweeg ze in een pakket te plaatsen en gebruik this.getClass (). GetClassLoader (). GetResources ().

1
toegevoegd
Ik wil alleen de bestanden in een enkele map. Deze enkele map zou de huidige zijn die de projectdirectory zou zijn. Dus eigenlijk van wat je me vertelde, ik denk erover om iets te doen als: Bestand ("./"). Lijst() Zou dat in orde zijn?
toegevoegd de auteur Yokhen, de bron