Meerdere afbeeldingen opslaan in een variabele met actiescript 3 In Flash Builder 4.5

Ik heb een flash-opdracht dat ik hulp nodig heb om te beginnen, elk advies zou zeer op prijs worden gesteld. De opdracht is om een ​​applicatie te maken voor het spelen van een kaartspel, ik moet een MXML-component maken met twee variabelen, één variabele slaat de afbeelding op van de achterkant van een speelkaart, de andere variabele heeft t alle 52 opties van een front opgeslaan tegenoverliggende kaart (de tweede variabele zal meer dan 50 afbeeldingen opslaan).

Ik heb de variabele voor de achterkant van de kaartafbeelding als volgt geschreven:

public var backOfCard:Image = new Image();
backofCard.source = 'asset/backImage';

Ik krijg echter een ongedefinieerde variabele fout (1120: Access of undefined propery variable img1), ik heb het gevoel dat er iets kleins is dat ik hier mis, maar ik vroeg me af of iemand het zou kunnen herkennen.

Ik zou ook graag willen weten of ik dezelfde methode zou moeten gebruiken voor elke jpg-afbeelding voor de voorkant van de kaarten, het lijkt erop dat het veel herhalingscode is, afgezien van de verandering in de bestandsnaam voor de voorkant van de kaartafbeeldingen.

Hier is een fragment van de huiswerkopdracht, wederom heb ik alleen hulp nodig om dit onderdeel correct te krijgen, ik waardeer echt alle hulp hiermee.

Het is uw taak om het aangepaste onderdeel Card te leveren. Maak het   component met behulp van Bestand → Nieuw → MXML-component. In het pop-upvenster   box

     

laat het pakket leeg

     

Geef de componentkaart een naam

     

Basiskaart op spark.components.Image

     

Wat gebeurt er in het kaartonderdeel?

     

Voor elke kaart willen we de voorkant van de kaart kunnen weergeven   kaart of de achterkant ervan. Dat betekent dat elke kaart een plaats moet hebben   sla informatie op over welk bestand moet worden getoond als voorkant, en wat   bestand dat moet worden weergegeven als de achterkant.

     

Maak hiervoor twee variabelen in het kaartonderdeel om het te bewaren   bestandsnamen. U kunt deze variabelen backImage en frontImage noemen.

0
Het lijkt mij dat je wat dingen weglaat. Als u bijvoorbeeld een openbare variabele hebt ingevuld die overeenkomt met waar deze is gedeclareerd, krijgt u een compileerfout. Maar het lijkt erop dat er ergens in uw project een img1-variabele moet zijn die gerelateerd is aan de fout. U moet de code die deze bevat weergeven, evenals de relatie tussen deze code en de bovenstaande code.
toegevoegd de auteur Amy Blankenship, de bron
PS MPO is dat de achterkant van de kaart via CSS moet worden ingesteld en dat deze geen deel mag uitmaken van de gegevens voor een kaart, omdat deze voor alle kaarten hetzelfde is.
toegevoegd de auteur Amy Blankenship, de bron
Bedankt Amy, ik ben nieuw in dit spul en realiseerde me niet dat ik iets miste, totdat je het erop wees. Ik waardeer dat.
toegevoegd de auteur user1084279, de bron

1 antwoord

Uw toegangsmodificator is wat me dwars zit.

Als u deze definities maakt in uw klassenbestand, werkt de eerste instructie:

public var backOfCard:Image = new Image();

Maar als u zich in een van de methoden bevindt, meestal de constructor (soms de ctor genoemd) of een andere methode van de toepassing, kunt u de tweede verklaring gebruiken:

backofCard.source = 'asset/backImage';

Maar de combinatie van beide is wat ik denk dat verwarrend is. Omdat de "access modifier" (ie public, private, internal, protected) is wat u gebruikt om variabelen en methoden in een klasse te definiëren. En aangezien u beide naast elkaar zet (een definitie en een toewijzingsverklaring), denk ik dat u aan het mixen bent wanneer u ze moet declareren.

0
toegevoegd