WPF Z-index probleem

Ik heb een wpf Canvas en er staan ​​3 WPF-gebruikersbesturingselementen op. Ze hebben allemaal een Z-indexset, zoals 1, 2 of 3. Een van de gebruikersbedieningen bevat een webbrowser.

Hierna voeg ik de Rectangle WPF-controle toe aan de Canvas met een Z-index van 100.

Het probleem is dat de gebruikerscontrole die de webbrowser bevat en een Z-index van 2 heeft, zichtbaar is maar de andere niet (vanwege de zwarte rechthoek). Maar zo zou het niet moeten werken, de UserControl heeft een Z-index van 2!

Waarom gebeurt dit en hoe kan ik dit oplossen?

1
bij @minitech Bedankt voor de Engelse correcties! :)
toegevoegd de auteur Academy of Programmer, de bron

2 antwoord

Het probleem is dat WebBrowser luchtruimproblemen heeft. U kunt geen inhoud overlappen bovenop een WebBrowser-besturingselement.

Voor details, zie de wpf Interop-pagina op luchtruim .

3
toegevoegd
Nou ... Bedankt voor het echt SNELLE antwoord !!! Dan ... zal ik deze gebruikersbediening instellen die een webbrowser heeft zoals HIDDEN ...
toegevoegd de auteur Academy of Programmer, de bron

Eigenlijk kunt u elke inhoud bovenop een webbrowser toevoegen. Je moet de inhoud in een Pop-up binnen zijn eigen Canvas plaatsen, zoals deze:


   
      
   

U kunt de Rectagle door een willekeurig besturingselement vervangen, deze wordt bovenaan de browser weergegeven en zelfs buiten het bovenliggende venster.

Hier is een screenshot die dit illustreert, in dit geval overlapt de webbrowser een listbox met een speciale stijl om het eruit te zien als een popup-menu:

enter image description here

1
toegevoegd