Heb veel 'gekke' fouten met Maven en Eclipse

Ik kon mijn project laten werken met Maven, GWT (met mojo-plug-in), GWTP, Hibernate en al het andere, maar het lijkt erop dat Eclipse gek gaat.

Willekeurig, soms stopt het gewoon om de klassen te herkennen, ik probeer bijvoorbeeld een klasse genaamd "Test" uit te voeren, en hij beschuldigt een fout in de console en zegt dat deze klasse niet is gevonden.

Ook gebeurt het soms dat de lessen om wat voor reden dan ook verouderd zijn.

Heeft iemand met dit soort problemen te maken gehad?

Bij voorbaat dank.

[BEWERK] eruit zien alsof het gebeurt wanneer ik een mvn schoon installeer, en na veel verversingen, sluit en heropduik eclipse, maak project schoon en al dat spul, het werkt weer ..

[EDIT2] Het probleem treedt op wanneer ik mvn-opdracht extern gebruik en de Maven-plug-in voor verduistering, de "doelmap" vol afval raakt en alles gek gaat.

De oplossing is dus het antwoord van @icfantv. Ik doe wat hij zei en alles werkt.

Een andere tip is om de aandacht te vestigen op de Java-compileerversie die door eclipse wordt gebruikt ... soms stelde de maven de projectinstellingen in om de standaardstand van java 1.5 te gebruiken, en dingen als annotaties werken niet meer.

Ik hoop dat deze bewerking de vraag beter kan uitleggen.

1
dat is gek...
toegevoegd de auteur Stealth Rabbi, de bron
Ja man, ik weet het ... dat is het probleem.
toegevoegd de auteur caarlos0, de bron
eruit zien alsof het gebeurt wanneer ik een mvn schoon installeer, en na veel verversingen, sluit en heropend de eclips, maak het project en al dat spul schoon, het werkt weer ...
toegevoegd de auteur caarlos0, de bron
Ik heb de vraag bewerkt.
toegevoegd de auteur caarlos0, de bron
Ik denk dat iedereen in zijn opmerkingen probeert te zeggen dat je probleem te vaag is om door iemand te worden geholpen. We zijn niet alwetend! ;) Probeer uw probleem te beperken tot iets concreets, we kunnen niet anders helpen!
toegevoegd de auteur Miquel, de bron

2 antwoord

Het lijkt erop dat uw probleem te maken heeft met het gebruik van Maven om bestanden te wissen die door Eclipse worden gedeeld. Als u een mvn clean uitvoert vanaf de opdrachtregel en de klassenbestanden verwijdert waarvan Eclipse afhankelijk is, zal dit een fout veroorzaken wanneer het tijd is om ze in Eclipse uit te voeren.

Je zult het project in Eclipse moeten vernieuwen en opnieuw opbouwen als je dingen daarbuiten aanpast.

2
toegevoegd
bedankt man! Het helpt veel. Ik heb je antwoord gestemd, maar het antwoord van icfantv is completer, dus ik heb het goed gezegd. Toch bedankt.
toegevoegd de auteur caarlos0, de bron

Als je alles (inclusief builds) via Eclipse doet, is dit niet van toepassing, maar als je ook de opdrachtregel gebruikt, klinkt het alsof je je buildmappen deelt, wat allerlei problemen kan veroorzaken in Eclipse.

Try setting a different target directory for your build so as to not interfere with Maven's default directories: Project > Properties > Java Build Path. Click on the Source tab if it is not selected. The textfield at the bottom is where you can change it within Eclipse.

Kortom, u moet uw build-bestanden niet delen tussen een build van de opdrachtregel en de IDE.

2
toegevoegd
bedankt man, dat werkt. Ik weet het niet van dit probleem met de opdrachtregel en de Eclipse-plug-in. Dank u zeer.
toegevoegd de auteur caarlos0, de bron
hmm, ziet er goed uit, bedankt :)
toegevoegd de auteur caarlos0, de bron
graag gedaan. dit is precies waarom ik geen builds in de IDE doe - tenzij ik specifiek iets debugging.
toegevoegd de auteur icfantv, de bron