Kan de nieuwe Code First Entity Framework-database niet vinden

In principe gebruik ik de Entity Framework Code First-techniek. De code die ik schreef, werkt. Ik kan de nieuw gemaakte database echter niet vinden in SQL Server Management Studio. Waar is het? Welke IDE moet ik gebruiken om de nieuw gemaakte database en tabellen te zien. Ik heb de volgende code zonder probleem uitgevoerd: IsoLocationContext db = new IsoLocationContext ();

   Address address = new Address();

   address.TrackingNumber = "123";

   db.Addresses.Add(address);
   db.SaveChanges();

Ik kan echter de database en tabellen niet vinden. Ik heb geprobeerd om de lijst met databases te vernieuwen.
Vervolgens heb ik de volgende regel toegevoegd om er zeker van te zijn dat de gegevens daadwerkelijk naar de database gingen.

   IList
addresses = db.Addresses.ToList();

De bovenstaande verwerking werkte ook. Ik stopte ook en startte de server en startte de hele machine opnieuw op. Gewoon om ervoor te zorgen dat de gegevens niet in het geheugen werden opgeslagen. Alles werkte zoals verwacht. Ik heb ook de Profiler op de server uitgevoerd terwijl ik de app aan het runnen was en ik zag geen vermeldingen in de trace.

Vertel me alsjeblieft wat ik mis. Dit maakt me gek.

Ook gebruik ik de SQL Server 2008 R2 Developer/Client-versie.

7

1 antwoord

Probeer zo te kijken naar uw verbindingsreeks:

 ((IObjectContextAdapter)db).ObjectContext.Connection.ConnectionString
11
toegevoegd
MSDN-documentatie zegt dat SQLEXPRESS altijd voorrang heeft als het is geïnstalleerd. Ik heb het geïnstalleerd, maar de database is gemaakt onder (localdb) \ mssqllocaldb en ik kon het niet vinden. Wordt VS 2013 uitgevoerd tijdens Win 8.1.
toegevoegd de auteur Pawel Krakowiak, de bron
Bedankt dat me in de goede richting wees. Het schrijft naar SQL Express. Ik dacht echt niet dat ik SQL Express op mijn computer had. Maar ik denk dat mijn VS 2010-installatie het heeft geïnstalleerd. Iets anders is vreemd dat ik wel een verbindingsreeks heb opgegeven die niet SQL Express is. Ik vermoed dat Code First de verbindingsreeks negeert. Je hebt me geholpen met het oplossen van mijn probleem, nu moet ik erachter komen hoe ik de app kan laten schrijven naar de database die ik wil.
toegevoegd de auteur Richard, de bron
Geweldig, bedankt voor de tip
toegevoegd de auteur Richard, de bron
Wanneer u uw DbContext-klasse maakt, kunt u een verbindingsreeks opgeven in de constructor van uw basisklasse. Iets als public class MyDbContext: DbContext {public MyDbContext (): base ("Data Source = myServerAddress; Initial Catalog = myDataBase; Integrated Security = SSPI;") {}}
toegevoegd de auteur John Gibb, de bron