Java-locale annotatie - C # kweekattribuut

In C# heb ik het volgende kenmerk boven een methode:

[Test, SetCulture("en-GB")]

wat, naar ik aanneem, betekent dat alles wat er in deze testmethode gebeurt (bijvoorbeeld nummer-ontleding) de regels van de en-GB-cultuur zal naleven.

Is er een manier om hetzelfde te doen in Java? Heb je een annotatie die de Locale aangeeft die van toepassing is op een methode? Ik zou echt een hekel hebben aan een extra parameter die overal wordt doorgegeven.

2

2 antwoord

Ik ben er vrij zeker van dat dit geen C# - of .net-functie is. Maar slechts een kenmerk van het testraamwerk dat u gebruikt.

Dus ik neem aan dat het aan de Java-kant ook afhankelijk is van het testraamwerk, en het zou mogelijk moeten zijn om een ​​vergelijkbare functie in sommige Java-testkaders te implementeren.

2
toegevoegd
toegevoegd de auteur Julien Roncaglia, de bron

Nee, ik denk niet dat er zo'n annotatie is. Je VM begint met de locale die zich buiten de VM in de wereld bevindt (e.G. op de manier waarop je terminal is geconfigureerd) en als je het niet bevalt, moet je het zelf instellen op elke plaats waar je het nodig hebt.

Sorry daarvoor. Lijkt op een coole functie.

edit: look here for how to configure the locale for the VM: https://stackoverflow.com/questions/64038/setting-java-locale-settings

1
toegevoegd