Toegang tot 2007 en terminals

Ik werk voor een klein bedrijf en zij vroegen mij om een ​​eenvoudige toegangsdatabase te bouwen. Ze hebben alleen terminals op het kantoor waar ik werk (Ottawa) terwijl de server zich in Toronto bevindt (Windows Server 2003). Wanneer ik Access 2007 laadt, is het hele programma extreem traag vergeleken met de normale snelheden van de terminal. Alleen als ik in een bepaalde vorm van ontwerpweergave zit, versnelt mijn Terminal. Mijn vraag is; is er een manier om de "snelheid" van Access te verhogen wanneer ik de database probeer te bouwen en ten tweede zal dit de eindgebruiker beïnvloeden als de database eenmaal is gebouwd? (iedereen gebruikt terminals)

Bij voorbaat dank.

1

1 antwoord

Het gebruik van de woordterminal kan hier veel dingen betekenen, maar het klinkt alsof je een fatsoenlijke opstelling hebt die met goede prestaties zou moeten kunnen werken.

Het feit dat je suggereert dat wanneer je in de ontwerpmodus bent, de toepassing lijkt te versnellen, suggereert ook dat het gebruik van een zogeheten persistente verbinding je probleem heel goed kan oplossen.

Aangezien je hier een soort remote desktop-technologie gebruikt, zouden netwerksnelheden niet echt een rol moeten spelen en de werking van deze applicatie met een merkbare hoeveelheid moeten vertragen.

Allereerst als er meerdere gebruikers zijn die deze applicatie gebruiken, als algemene regel zou je de database in twee delen moeten splitsen, een front-end gedeelte en een zogenaamd back-end gedeelte. Omdat u een terminaltechnologie gebruikt, blijven de frontends en back-ends op de server staan, maar elke individuele gebruiker die zich bij het systeem aanmeldt, kan zijn EIGEN kopie van de voorkant hebben.

Het volgende dat u moet doen, is controleren wat de aanhoudende verbinding is en in feite is toegang nogal gevoelig voor lokale netwerkprinters. In uw geval wanneer een gebruiker zich bij dit terminalsysteem aanmeldt, wordt vaak een lokale printer "gemaakt" die deel uitmaakt van uw lokale terminal, maar u draait nog steeds Toegang op de server en Access probeert te "praten" met die lokale netwerkprinter. Dit dwingt dus tot extra communicatie tussen Access op de server en uw standaardprinter die lokaal is.

Ik zou proberen een standaardprinter in te stellen die NIET lokaal is voor uw WorkStation en te kijken of dat helpt. Er is ook een geweldige lijst met andere dingen om te controleren in termen van het vertragen van de prestaties, en een grote veelgestelde vraag die u wilt bekijken, is hier:

http://www.granite.ab.ca/access/performancefaq.htm

In het bovenstaande wordt ook het aanhoudende verbindingsidee gesuggereerd.

2
toegevoegd