Aangepaste UITableViewCell-breedte voor alle oriëntaties

Wanneer u een aangepaste UITableViewCell maakt, hoe weet u dan wat de breedte zou moeten zijn als de app voor de iPad alle richtingen kan ondersteunen. Ik wil mijn informatie graag in IB plaatsen, maar ik weet niet of ik de breedte van de cel in de breedte van Portrait of Landscape maak. Bedankt.

0

1 antwoord

U hoeft dit niet te weten. Gebruik de Inspectie Grootte om de subweergaven te maken met het wijzigen van het formaat van 'veren en stijlen' zodat ze werken, ongeacht de breedte van de cel (of, in dat geval, hoogte).

2
toegevoegd
De gebruikersinterface bevat ook geen vermeldingen van "AutoresizingMask". Dat is waarom ik die term niet heb gebruikt. Hij zei dat hij in de pen wilde werken, ik probeerde te beschrijven wat de nib-editor laat zien. Bovendien, tenzij je begrijpt dat die dingen zijn veren en struts, is de UI is verwarrend.
toegevoegd de auteur matt, de bron
Ik snap nog steeds niet waarom het je kan schelen "in welke richting je je bevindt". U kent de inhoud van de celBeheersen op dat moment, dus plaats de subweergave van de inhoud. Bekijk waar u wilt, net zoals u zou doen als dit geen tabelweergavecel was en als rotatie niet bestond.
toegevoegd de auteur matt, de bron
@matt Als u een object in code toevoegt aan de TableViewCell, hoe plaatst u dit dan op een bepaalde afstand van de RHS? Bepaal je in welke richting je bent en plaats je de oorsprong ervan op een bepaalde afstand van het einde? Dankje.
toegevoegd de auteur J W, de bron
Ook bekend als het autoresizingMask van een weergave. De UI bevat geen enkele melding van "veren" of "steunen" en kan verwarrend zijn voor beginnende gebruikers.
toegevoegd de auteur Mark Adams, de bron
Maar er staat wel 'Autosizing', wat veel dichterbij is dan veren en stutten. :)
toegevoegd de auteur Mark Adams, de bron