Waarom zie ik verschillen in Tkinter tussen twee builds?

Ik gebruik Python 2.7.2 met Tkinter.Tcl versie 8.5.11, die ik heb geïnstalleerd met behulp van de instructies hier . Onlangs heb ik nog een installatie gedaan met behulp van de instructies hier om SciPy correct te laten bouwen. De nieuwere installatie wordt ook weergegeven als Python 2.7.2 en Tkinter.Tcl 8.5.11, maar dezelfde code werkt niet op beide installaties. Ik sta op een Mac met OS X 10.7.2.

In de eerdere installatie worden de trefwoorden 'bd' en 'lettertype' van LabelFrame() herkend, terwijl dit bij de tweede installatie niet het geval is. Ik kan "borderwidth" gebruiken in plaats van "bd" bij de tweede installatie.

In de eerdere installatie geeft LabelFrame (text = "mylabel") de tekst weer die in het frame is ingesloten. Bij de tweede installatie wordt de tekst buiten het kader weergegeven. Van de beschrijving hier onder de kop "Label Frames", zie ik dat dit gedrag verwacht, maar het is anders op de eerdere installatie.

Het grootste probleem is het niet kunnen gebruiken van benoemde lettertypen op de tweede installatie.

Dit is waarschijnlijk niet gerelateerd, maar bij de tweede build importeert u matplotlib.pylab als plt en voert u vervolgens plt.plot (mijn gegevens) uit; plt.show() geeft de plot weer, maar zorgt er vervolgens vaak voor dat python crasht.

Om het even welke ideeën hoe ik dit zou kunnen krijgen werkend?

1
weet je zeker dat je exact dezelfde code gebruikt? Het klinkt als in één van je van ttk import * . De ttk-bibliotheek heeft veel van dezelfde klassenamen als Tkinter, maar de widgets hebben verschillende sets attributen.
toegevoegd de auteur Bryan Oakley, de bron

Geen antwoorden

0