Krijg antwoordStream na het schrijven van een stream

Ik ben een beetje in de war over het streamen met WebClient (WC)

      
  1. Gegevens zijn beschikbaar en ik start WC.OpenWriteAsync (Uri) aan Silverlight-zijde. WERKEN
  2.   
  3. Gegevens komen naar mijn server en ik kan gegevens naar mijn harde schijf lezen door de stream te lezen met behulp van context.Request.InputStream . WERKEN
  4.   
  5. Gewijzigde gegevens worden geüpload vanaf server met behulp van Context.Response.OutputStream WORKS
  6.   
  7. Hoe krijg ik deze stream nu in mijn Silverlight-app?
  8.   

WC aan Silverlight-zijde slaat geen streamgegevens van nieuwe gegevens op. Ik kan geen gegevens downloaden van sever. Als ik opnieuw start met WC.OpenReadAsync (Uri) start de WC een nieuw verzoek maar wordt de gegevens niet van de server gedownload.

vriendelijke groeten

1

1 antwoord

Het is een nogal bizarre ontwerpkeuze voor die WebClient . Het is bizar omdat, naar mijn ervaring, het een zeldzame "POST" is die alleen inhoud accepteert en niets terugzendt.

U moet WebRequest rechtstreeks gebruiken om zowel berichten als reacties af te handelen.

1
toegevoegd
Bedankt voor je reactie. Je hebt gelijk zoals het lijkt. Maar ik werk nu al uren om deze stream inhoud te laten schrijven en lezen. Ik heb msdn.microsoft.com/en- us/library/& hellip; die niet werkt met silverlight. In Silverlight zijn alle oproepen alleen asynchroon beschikbaar. Terwijl ik de ManualResetEvent en BeginGetResponse en BeginGetRequestStream bewaakte, die niet overeenkomen met de voorbeelden, gaf ik het op om dat te doen. Als iemand een werkende klasse kan aanbevelen waar ik binair en leesbaar binair kan schrijven, zou ik het graag willen hebben.
toegevoegd de auteur Nasenbaer, de bron