Is er een manier om te controleren of een actie wordt gebruikt in ASP.NET MVC?

Ik zou graag willen weten of er een manier is om methoden voor ter zake verboden actie op controllers te vinden. Ik heb R # en analyse uitgevoerd, maar het leek niet te controleren of de asp-code een actie noemde. Is er iets dat dat doet?

1

2 antwoord

Implementeer een globaal actiefilter dat de actienaam in een permanente winkel ergens opslaat. Op deze manier kun je bijhouden welke acties worden uitgevoerd en erachter komen wat er ontbreekt aan mogelijke acties. Het is een beetje vervelend, maar kan werken voor uw doeleinden.

4
toegevoegd

Nee, een tool wat niet weet welke acties vereist zijn, omdat ze worden aangeroepen door de routeringsconfiguratie. Ik veronderstel dat je een tool zou kunnen schrijven die zou kunnen controleren welke acties toegankelijk zijn gezien de huidige routeringsconfiguratie, maar dan zou het niet kunnen weten of die methoden mogelijk niet zouden worden gebruikt door andere code, omdat ze als openbaar zijn gemarkeerd.

3
toegevoegd
In dit geval zou alleen code in het project verwijzen naar de acties. Maar dat is waar ik bang voor was. Ik veronderstel dat een eenvoudige grep om te zien of de actie naam in elk bestand goed genoeg zou zijn.
toegevoegd de auteur nportelli, de bron