Hoe een Java-project als een pot voor GWT te maken

Ik wil wat Java-code gebruiken als een herbruikbare component-pot in mijn GWT 2.4-toepassing. Ik heb toegang nodig tot die code aan de kant van de klant, dus ik heb gelezen dat het de stappen zijn die moeten worden uitgevoerd

  1. voeg een item toe in het bestand gwt.xml van de hoofdprojecten dat verwijst naar dit project,
  2. voeg een gwt.xml-bestand toe aan de pot
  3. en zet de java-code onder een client-map.

Ik neem aan dat dit een GWT-project zelf moet zijn, anders zou het niet nodig zijn om het overerf-item toe te voegen of is het niet mogelijk om een ​​regulier Java-clientproject te gebruiken?

Moet ik nog iets anders doen (behalve zorgen dat de bibliotheken in de pot vallen onder de JRE-emulatiereferentielijst)?

0

1 antwoord

We don't use the plugin functionality in Eclipse, but to use another project in your GWT project all you need to do is define a .gwt.xml module file in your project that you want to use in your GWT project and reference that module file with in your main GWT project. You will also obviously need to add that project as a reference in the build path in Eclipse, so you don't get compilation errors. And all of that is besides the fact that your referenced project has to comply to the JRE emulation reference so it can be fully GWT compilable.

1
toegevoegd