Eclipse Subversive commit changelist?

Ik heb zojuist een negeer-on-commit-changelist gemaakt zoals beschreven in SVN: Is er een manier om een ​​bestand te markeren als" niet binden "? en het is geweldig op de opdrachtregel, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de wijzigingen te bekijken waar ik om geef in de opdracht lijn.

Having all this power and organization now I select all my projects in eclipse and go to Team > Commit and there is no notion of changelists in the commit dialog and I still have to go through all the changes and tediously select which files to commit.

Mis ik iets in Eclipse 'Subversive dat me in staat zou stellen om changelists in de commit-dialoog te gebruiken?

I found the following setting, but it doesn't seem to change anything... enter image description here

6
Natuurlijk heb ik nog geen antwoord gekregen. Daarom doe ik het grootste deel van mijn svn via de opdrachtregel tegenwoordig.
toegevoegd de auteur digitaljoel, de bron
Zeer geïnteresseerd in hoe je negeren-on-commit kunt krijgen om ook in Eclipse te werken, met behulp van Subversive.
toegevoegd de auteur Nicholi, de bron

1 antwoord

Ik zie hier twee mogelijkheden:

1. Gebruik van svn: negeer

De eenvoudigste oplossing is om de bestanden die u niet wilt vastleggen toe te voegen aan uw svn: negeer lijst.

You can do it in Subversive through the Team>Add to svn:ignore... menu:

svn:ignore menu in Subversive

2. Wijzigingssets gebruiken

Het alternatief is om:

  • ga in de weergave Synchroniseren
  • klik op de knop Wijzigingssets weergeven
  • u kunt vervolgens gewijzigde bestanden toevoegen om reeksen te wijzigen (en nieuwe wijzigingenets te maken) in het snelmenu.

U kunt meer informatie vinden in de Subversieve documentatie .

3
toegevoegd
Zou het niet toevoegen aan svn: negeren vereisen dat het moet worden ingecheckt met de eigenschap svn: ignore die is ingesteld om van kracht te worden? Als dat zo is, verslaat dat zo'n beetje het doel. Ik zou de veranderingenreeksen eens kunnen bekijken. Betekent dit dat het zijn eigen change set-mechanisme gebruikt in plaats van degene die is ingebouwd in svn?
toegevoegd de auteur digitaljoel, de bron
Omdat de bestanden die ik niet wil vastleggen lokale wijzigingen op mijn machine hebben, maar nog steeds onder source control staan, voegt het toevoegen aan svn: negeer mijn goed af. De changesets in de plug-in zijn interessant, het is jammer dat ze niet lijken te integreren met de ingebouwde wijzigingslijsten van svn.
toegevoegd de auteur digitaljoel, de bron
Wat betreft svn: negeer heeft u gelijk, maar het kan een optie zijn als u in uw eigen kantoor werkt. U kunt overwegen om ook global-ignores te gebruiken ... Voor Subversive's Change-sets weet ik niet hoe ze intern worden afgehandeld, maar ik heb ze in het verleden op deze manier gebruikt ...
toegevoegd de auteur Yannick Blondeau, de bron