.NET-pagina werkt in Firefox, maar niet in IE

Ik heb een raar probleem en weet niet hoe ik het moet oplossen.

Ik heb een webpagina die feitelijk op server-side zoiets doet als een Page_Load-gebeurtenis:

if (Page.User.IsInRole("Admin"))
{
    ButtonEdit.Visible = true;
}

Kortom, als gebruiker een beheerder is, zal ik de knop Bewerken weergeven (die anders verborgen is). Dit concept werkt overal binnen een webtoepassing behalve op één enkele pagina. Ik heb een aantal stukjes code aangebracht en realiseerde me dat op deze pagina Page.User.IsInRole ("Admin") altijd false retourneert.

Om dingen meer verwarrend te maken, werkt alles goed in Firefox. Code op problematische pagina presteert zoals verwacht.

Dus sumarize, user, een admin, die dit probleem ervaart (slechts één tot nu toe) ziet het volgende:

  • Test1 webserver: Edit button shows in IE and Firefox
  • Test2 webserver: Edit button shows in IE and Firefox
  • Production webserver: No Edit Button in IE, but there is Edit button in Firefox

Het enige wat mij opviel is dat CSS soms op dezelfde pagina breekt (niet al te vaak, een beetje moeilijk te recreëren), dan lijken html-elementen er op dat er geen css-stijlen zijn toegepast. Ik vermoed dat er een afsluitende tag of een citaat ontbreekt of iets waardoor IE crasht. Maar niet zeker hoe een dader te vinden. Er zijn geen JavaScript of andere fouten op de pagina. De paginacode is behoorlijk groot en van punt tot regel gaan is de optie die ik probeer te vermijden.

Is er een manier om HTML te valideren in Visual Studio 2010 en op de een of andere manier ervoor te zorgen dat alle tags correct worden geschreven?

Bedankt voor elke suggestie.

Bedankt

0
Loopt de productie met een load-balancer?
toegevoegd de auteur NotMe, de bron

1 antwoord

Wat je zegt, is mij ook vreemd.

Ik stel voor dat je eerst op CTRL + K, CTRL + D op je bestand drukt om alle inspringen opnieuw in te vullen en er goed uit te zien. als het goed werkt, dan is waarschijnlijk je HTML in orde.

zo niet, probeer dan sommige delen van uw code te verwijderen en opnieuw te genereren om het probleem te vinden. Een ander ding dat kan helpen, is dat wanneer u op het starten van een tag van uw document klikt, zowel het begin als het einde vet worden. Als VS een einde-tag niet vet maakt, kan dit een goed begin voor u zijn.

En er is een bekende fout die ik ken en die mij enige tijd heeft gekost:

een scripttag kan niet onmiddellijk worden gesloten. d.w.z.

<script type="text/javascript" scr="someurl" />

is fout en maakt veel browsers om rendering te mislukken.

het moet worden vervangen door:

<script type="text/javascript" scr="someurl" ></script>
0
toegevoegd
Nee. Niets van dat alles. Ik heb regel voor regel gekeken. Ik heb CSS-problemen op IE opgelost en problemen met Page.User.IsInRole ("Admin") teruggezet, altijd false bleef. Ik denk dat er iets mis is met de server. Ontbreekt een patch of zoiets. Ik weet niet hoe ik anders deze IE-onzin moet beschrijven. Gebruiker gebruikt IE7. Ik heb haar geüpgraded naar IE8. Nog steeds hetzelfde.
toegevoegd de auteur bobetko, de bron