GoogleMaps in Mono voor Android 4.0 op Mac

Ik probeer de voorbeelden van xamarin over googlemaps uit te voeren en het MapsDemo-voorbeeld werkt niet. Ik probeer te draaien op de Google api 8-emulator, het werpt me deze fout: Kon geen verbinding maken met de fabrieks-client, en wanneer ik probeer te draaien op Google api 10-emulator:

W/System.err( 555): IOException processing: 26
W/System.err( 555): java.io.IOException: Server returned: 3
W/System.err( 555):  at android_maps_conflict_avoidance.com.google.googlenav.map.BaseTileRequest.readResponseData(BaseTileRequest.java:115)
W/System.err( 555):  at android_maps_conflict_avoidance.com.google.googlenav.map.MapService$MapTileRequest.readResponseData(MapService.java:1473)
W/System.err( 555):  at android_maps_conflict_avoidance.com.google.googlenav.datarequest.DataRequestDispatcher.processDataRequest(DataRequestDispatcher.java:1117)
W/System.err( 555):  at android_maps_conflict_avoidance.com.google.googlenav.datarequest.DataRequestDispatcher.serviceRequests(DataRequestDispatcher.java:994)
W/System.err( 555):  at android_maps_conflict_avoidance.com.google.googlenav.datarequest.DataRequestDispatcher$DispatcherServer.run(DataRequestDispatcher.java:1702) 

en mijn apiKey is correct. Heeft iemand dit werken met googlemaps met monodroid op mac? Als je dit doet, hoe kan ik dit dan oplossen? Omdat ik al lang bezig ben om deze op te lossen, maar ik kan de oplossing niet vinden.

3

1 antwoord

De standaardemulators worden niet geleverd met de Google API's. Wanneer u uw emulator maakt, moet u een doel kiezen zoals:

Google API's (Google Inc.) - API Level 8

1
toegevoegd
Ik gebruik dat en de Google API's 2.3.3, in beide werken ze niet.
toegevoegd de auteur arkmetal, de bron
Een andere oplossing hiervoor?
toegevoegd de auteur arkmetal, de bron