Kan mijn app sms-berichten onderscheppen als ik ook verantwoordelijk ben voor het verzenden van die sms-berichten met een bekende korte sms-code?

Ik weet dat het voor iOS-apps niet mogelijk is inkomende sms-berichten in het algemeen te onderscheppen.

Als mijn bedrijf echter samenwerkt met een telefoonnetwerkexploitant en we servers hebben die specifiek gericht zijn op de iOS-client die hun gateways gebruiken en een specifieke sms-shortcode hebben, dan is het mogelijk en legitiem voor de iOS-client om die te onderscheppen. en alleen die sms'en orginating van de server?

Bedankt

2
Waarom zou ik deze vraag downgraden? Het gaat niet om het onderscheppen van sms-berichten zoals alle andere vragen die er zijn, lees het opnieuw, het gaat over het genereren van de sms-berichten van binnen de gateway van een netwerkoperator in combinatie met hen (dat wil zeggen de wil van AT & T Verizon) en het onderscheppen daarvan. Een beetje anders denk je niet van alle andere gewone vragen?
toegevoegd de auteur Gruntcakes, de bron

1 antwoord

Nee. IOS-apps kunnen geen sms-berichten onderscheppen. Uw netwerkoperator moet een ander mechanisme gebruiken om met uw app te communiceren. Apple pushmeldingen zijn goed keuze als u de gebruiker moet waarschuwen, zolang de beperkingen van APN aanvaardbaar zijn. Als u een oplossing nodig heeft waarmee uw app op aanvraag wordt gestart wanneer het bericht wordt ontvangen, is dat niet mogelijk.

2
toegevoegd
Dus als een netwerkoperator een eigen applicatie heeft die draait op de iOS die ze verkopen, dan hebben ze geen mechanismen tot hun beschikking die verder gaan dan wat iemand iOS-apps in zijn slaapkamer heeft ontwikkeld?
toegevoegd de auteur Gruntcakes, de bron
@Mungbeans: voor zover ik weet, is dat correct.
toegevoegd de auteur Kevin Ballard, de bron