Foutopsporing in PHP in Dreamweaver CS5

is er een extensie voor dreamweaver cs5 die foutopsporing kan ondersteunen?

Ik weet dat er andere IDE's zijn zoals netbeans die die taak kunnen uitvoeren, maar ik doe ook html/js en netbeans is daar niet bijzonder goed voor.

2

3 antwoord

Ik ben het er niet mee eens. Deze IDE's zijn in feite goed beter op alles met betrekking tot HTML/CSS/JavaScript.

Ik raad ten zeerste aan Zend Studio ($ 299) of Eclipse PDT (gratis). NetBeans zou ook een uitstekende IDE moeten zijn (alleen dat ik er niet bekend mee ben).

Ik gebruik ook Firebug om mijn JavaScript-fouten te debuggen. Het is geweldig. In feite zijn veel moderne browsers uitgerust met JavaScript-foutopsporingstools, verrassend inclusief Internet Explorer (ik denk dat alleen versie 8 en hoger, maar IE7 heeft het misschien ook ... Ik kan het me niet herinneren).

4
toegevoegd
U kunt de Internet Explorer Developer Toolbar gebruiken als u dit moet oplossen iets voor IE. Het is eigenlijk best goed, je kunt zelfs breekpunten gebruiken in JavaScript.
toegevoegd de auteur rid, de bron
hoe kan je zeggen dat netbeans zelfs dicht bij dreamweaver staat in html/css/.. het maakt alleen php-projecten mogelijk en elke keer dat je cross-browser-tests wilt doen, moet je de opties bekijken en de browserconfiguratie wijzigen. Dat zijn slechts twee van de vele problemen die Netbeans heeft met html/css.
toegevoegd de auteur UserX, de bron
je hebt duidelijk nog niet eerder met Dreamweaver gewerkt. Bekijk CS5. Ik heb het niet over de nutteloze slepen en neerzetten dingen in de ontwerpweergave die Dreamweaver heeft, want er is meer aan de hand. Je hebt veel beter projectmanagement, opties voor crossbrowser testen en een ftp waar je de bestanden daadwerkelijk kunt zien (er is geen remote view in ftp van netbeans). Dus als je denkt dat Dreamweaver slechts een paar slepen-en-neerzetten ontwerptools is, heb je het mis mijn vriend. Er is eigenlijk een codeweergave.
toegevoegd de auteur UserX, de bron
Wat betreft je originele post, zal ik zend studio eens proberen; het lijkt een behoorlijk volslagen idee. Bedankt :)
toegevoegd de auteur UserX, de bron
Ja! Daar dacht ik aan, maar ik kon het me niet herinneren. En ja je hebt gelijk, het is eigenlijk best goed.
toegevoegd de auteur Yes Barry, de bron
Omdat virtueel alles beter is dan Dreamweaver voor webontwikkeling. Dreamweaver moet nooit worden gebruikt voor missiekritieke projecten. Naar mijn mening is het meer een "ik heb nog nooit HTML gezien en ik werk aan een middelbare schoolproject".
toegevoegd de auteur Yes Barry, de bron
:) Graag gedaan! En ik zal CS5 bekijken om je te bedriegen. Hoewel ik er vrij zeker van ben dat mijn mening erover niet zal veranderen veel . Succes
toegevoegd de auteur Yes Barry, de bron

Ik raad Aptana Studio ten zeerste aan http://aptana.com/ Ik gebruik het al heel lang en het heeft me veel geholpen gebruik ook Google Chrome Debugger door op F12 te klikken. Dit is de beste html/js-foutopsporing

0
toegevoegd
Ik heb deze ook, maar ik weet niet waarom ze je hun interne server laten gebruiken om een ​​voorbeeld van je bestanden te bekijken. Ook het instellen van uw run-configuraties voor elk project is een beetje een rem.
toegevoegd de auteur UserX, de bron

I recommend you to use TSW WebCoder

Ga in TSW WebCoder naar het menu Foutopsporing en selecteer Foutopsporing instellen . U krijgt een wizard te zien die u helpt bij het instellen van foutopsporing op uw computer.

0
toegevoegd