CoreLocation werkt niet meer voor een paar app-gebruikers

Ik heb een app die vertrouwt op CoreLocation. In de laatste week heb ik twee gebruikers me een e-mail gestuurd om me te laten weten dat de locatie niet meer werkt in de app. Het is een redelijk eenvoudige app die het weer kan weergeven op basis van je huidige locatie.

De gebruikers zweren dat locatieservices zijn ingeschakeld, zelfs voor de app specifiek. In beide gevallen werkte alles perfect toen ze de app voor de eerste keer kochten, maar stopte ze plotseling met werken (hun woorden).

Ik heb ervoor gezorgd dat ze verschillende dingen voor me hebben gedaan, zoals andere apps die locatieservices gebruiken om te zien of ze werken of proberen van alternatieve locaties. Ze hebben zelfs mijn app verwijderd en zijn zonder succes opnieuw geïnstalleerd.

Ben ik gek of zijn de gebruikers? Het klinkt me gewoon vergezocht, maar ik ben hier nog lang geen expert in. In beide gevallen gebruiken ze een iPod Touch en/of iPad wifi-only model. Beide gebruiken 5.0.x.

Een herinstallatie van de app zou zeker dingen moeten resetten naar standaard, toch? Houden restanten van een app rond om alleen te worden gebruikt bij een herinstallatie?

1

1 antwoord

Bij het doorzien van mijn code besefte ik dat ik veranderde van StartUpdatingLocation naar StartMonitoringSignificantLocationChanges die alleen werkt op de iPhone 3GS en hoger. Omdat dit niet werkt op de iPad/iPod Touch, was dit mijn probleem. Ik heb mijn code gewijzigd om de app te starten met StartUpdatingLocation en zodra een locatie is ontvangen, schakelt u over naar StartMonitoringSignficantLocationChanges. Hiermee is het probleem voor alle iOS-apparaten opgelost.

2
toegevoegd
+1 voor het geven van een antwoord
toegevoegd de auteur Robotic Cat, de bron