Visual Studio: Dataset en DataTable Visualizer werken niet in kijkvenster

Ik heb zojuist servicepack 1 van Visual Studio 2005 geïnstalleerd op een Windows 7 64-bits computer. Alles lijkt goed te werken en ik kan mijn project zonder fouten uitvoeren. Wanneer ik echter in de foutopsporingsmodus ben, heb ik een probleem opgemerkt met het venster "Watch" voor gegevenstabellen en datasets.

Ik heb een DataTable met de naam dt en ik voer deze in het kijkvenster in. Er verschijnt geen vergrootglas om de visualizer te openen en ik krijg de volgende foutmelding in de waardekolom:

0x000000001d438c90 { KEY_XMLSCHEMA="XmlSchema" KEY_XMLDIFFGRAM="XmlDiffGram" KEY_NAME="TableName" ...}

Heeft iemand anders dit probleem gehad? Ik heb alles geprobeerd in dit bericht en doorzocht rond Google maar niets werkte.

4
Sorry, maar je kunt geen premie aan jezelf toewijzen. Het is gewoon de manier waarop het systeem is ontworpen. Zie dit bericht: meta.stackexchange.com/questions/105033/…
toegevoegd de auteur NullUserException, de bron

1 antwoord

Ik moest alle bestanden in C: \ Users \ gebruikersnaam \ Documents \ Visual Studio 2008 \ Visualizers kopiëren naar C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Visual Studio 8 \ Common7 \ Packages \ Debugger \ Visualizers. Specifiek ontbrak het autoexp.dll en autoexpce.dll.

7
toegevoegd