Alternatief voor het vinden van de locatie van mobiel beller

Ik heb gegevens van hier: http://www.npanxxsource.com/ die de lat/lng voor een draadcentrum geïdentificeerd door de NPA-NXX van de beller. Het probleem is dat mobiele telefoonnummers niet noodzakelijkerwijs worden toegewezen uit het gebied waaraan NPA-NXX is toegewezen.

Dus is er een betere gegevensbron beschikbaar om een ​​beter beeld te krijgen van waar mobiele telefoons worden uitgegeven?

0

1 antwoord

Eigenlijk zijn de gegevens van npanxxsource.com uiterst nauwkeurig. In de Verenigde Staten en Canada worden NPA-NXX-middelen/combinaties ALTIJD toegewezen door Rate Center. Het Rate Center is het specifieke geografische gebied waaraan de NPA-NXX is gekoppeld, ongeacht de telecomdrager of het servicetype (d.w.z. draadloze of vaste lijn) dus mobiele telefoonnummers voor een bepaalde NPA-NXX zijn altijd gekoppeld aan een specifiek Rate Center.

Dit geldt zelfs als een telefoonnummer wordt geporteerd naar een andere provider vanwege het feit dat nummers niet kunnen worden geporteerd tussen twee verschillende Rate Centers. Het is ook belangrijk om op te merken dat het dienende Wire Center al dan niet geografisch in het Rate Center is en daarom wilt u de coördinaten van het Rate Center gebruiken en niet die van Wire Center.

0
toegevoegd