Onderschep verzoeken in een submap/virtuele map van de hoofdtoepassing

Ik heb een webtoepassing in een virtuele map (hoofdApplication) die wordt uitgevoerd onder appPool1. In mainApplication is er een a directory met de naam SubApplications en in de SubApplications-map heb ik een andere virtuele map (subApp1) die wordt uitgevoerd onder appPool2. Ik heb het op deze manier opgezet omdat ik de mainApplication volledig wil isoleren van subApp1. Is het mogelijk om een ​​HttpHandler- of HttpModule in mainApplication uit te voeren om aanvragen naar subApp1 te onderscheppen en vervolgens het paginavraagstuk door te laten gaan? Ik zou dit graag willen doen om ervoor te zorgen dat de gebruiker geauthenticeerd/geautoriseerd is in mainApplication en ook wat informatie in de url aankan.

Een url voor een pagina-aanvraag kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: http: ///mainapplication/SubApplications/subApp1/default.aspx

Bedankt

0

1 antwoord

Ik denk niet dat dat mogelijk is.

HttpModules en HttpHandlers worden aangeroepen op een per-AppPool-basis. Ze worden niet tegelijkertijd in meerdere AppPools uitgevoerd, en ze laten ook niet toe om de controle in één AppPool te starten en door te gaan in een andere. Dit komt ook overeen met je gestelde doel van volledig isolement.

Houd er rekening mee dat een AppPool in feite een volledig afzonderlijk proces is, dus er is geen eenvoudige controlestroom van de ene naar de andere.

0
toegevoegd