De console-uitvoer van een JNI-bibliotheek van derden in een eclipse-plug-in laten zien

Ik gebruik JPL, een JNI-bibliotheek voor interactie met Prolog van Java. In mijn toepassing is het belangrijk om de uitvoer te zien die de Prolog-engine genereert (bijvoorbeeld: bij het laden van Prolog-bestanden, het uitvoeren van unit-tests, enz.). Dit gebeurt wanneer ik de bibliotheek gebruik in een zelfstandige Java-toepassing.

Wanneer ik mijn toepassing echter als een Eclipse-plug-in pack, kan ik de JPL-gegenereerde uitvoer niet meer zien (deze uitvoer komt van de Prolog-engine).

Weet iemand of er een manier is om deze uitvoer te zien in de Eclipse-console?

Bij voorbaat dank.

1
Bedankt voor de link @vanaprogeja, helaas heb ik geen controle over de JNI-bibliotheek die ik gebruik, en omgekeerd de context van de vraag in de link. Dus ik denk niet dat ik freopen kan gebruiken zoals iemand suggereerde.
toegevoegd de auteur Sergio, de bron
toegevoegd de auteur Martti Käärik, de bron

1 antwoord

Misschien zou je kunnen proberen om een ​​plug-in uit je bibliotheek te maken ( hwoto ) en haak dan een LogListener voor deze plugin (zoals dat )?

0
toegevoegd
bedankt voor je antwoord @ Alexander. Als ik het goed heb begrepen, stelt de link een mechanisme voor om loggebeurtenissen vast te leggen en nadien te verwerken (?). Helaas, in mijn geval heb ik geen juiste loggebeurtenissen, alleen uitvoer gegenereerd naar de stdio uit mijn JNI-bibliotheek.
toegevoegd de auteur Sergio, de bron
mmm, niet zeker of ik snap wat je bedoelt. Mijn applicatie is al een eclips-plug-in en ik zie de uitvoer niet als deze wordt ingezet als een jar-bestand in de map plug-ins (ik kan de uitvoer zien als ik "Uitvoeren als/Eclipse-toepassing" kies in de ontwikkelomgeving). Ik denk niet dat het een verschil zal maken als ik in plaats daarvan twee plug-ins heb (een met de bibliotheek en een met de rest van de applicatie), zoals ik begrijp dat je suggereert (?)
toegevoegd de auteur Sergio, de bron
Maar kun je nog steeds proberen een plug-in uit een bibliotheek te maken, in dit geval zie je de uitvoer?
toegevoegd de auteur Alex K., de bron
Gebruikt u het met -consoleLog/-debug-argument?
toegevoegd de auteur Alex K., de bron