Linq to SQL en willekeurig de database van de database opnieuw instellen

We hebben een probleem dat we zien waar een tabel lijkt te worden gereset, de records worden verwijderd en de primaire sleutel wordt gereset. Dit veroorzaakt vervolgens problemen met een andere tabel die eraan gekoppeld is. Ik heb een theorie die te maken kan hebben met het wegvallen van de verbinding bij het ophalen van informatie uit de gegevenscontext en het indienen van een blanco/standaardtabel. Het lijkt erop dat de data-context wordt hergebruikt in plaats van een nieuwe te maken voor elke eenheid van werk waarvan ik denk dat het verkeerd is om te doen, maar ik vroeg me af of dit de oorzaak van het probleem zou zijn?

0
Niet dat ik het kan zien. het verwijderen van de gegevens is niet nodig, dus het is nooit geïmplementeerd
toegevoegd de auteur Ryan Burnham, de bron
Roept u DataContext.CreateDatabase ? Anders zie ik geen reden hiervoor.
toegevoegd de auteur jason, de bron
We zullen meer nodig hebben om verder te gaan, zoals een broncode voor starters. Is er een plaats in uw code waar de tabel wordt TRUNCATEd of de records worden VERWIJDERD? Overweeg hier een breekpunt in te stellen en op te merken hoe het wordt genoemd.
toegevoegd de auteur Bob Kaufman, de bron

1 antwoord

toen ik de lokale database gebruikte, kreeg ik hetzelfde probleem. in elke run, Visual Studio voegt de belangrijkste databasebestanden toe aan de map voor foutopsporing en overschrijft deze. dus ik zie een lege database na het uitvoeren. maar er is geen probleem, omdat na het loslaten van de oplossing het gebeuren niet hetzelfde is en het probleem verdwijnt.

1
toegevoegd
Ja, maar in dat geval zou ook de "andere tafel" verdwenen zijn. Dit geeft geen antwoord op deze oude vraag die waarschijnlijk niet meer relevant is.
toegevoegd de auteur Gert Arnold, de bron
Welkom bij SO. Voeg meer details toe aan uw oplossing. Zoals het is, het is niet erg duidelijk hoe je het probleem hebt opgelost.
toegevoegd de auteur Luís Cruz, de bron
dank je. open het tabblad serververkenner, klik met de rechtermuisknop op het db-bestand, wijzig de verbinding. voeg "\ bin \ Debug" toe vóór "db.mdf". dan kunt u de gegevens in de tabel zien voor slechts één run. next run-systeem kopieert de eerste creadet db.mdf en het logbestand naar het bestand \ bin \ Debug. dat betekent dat het de db reset. eigenlijk is dit enoug en goede zaak voor mij.
toegevoegd de auteur güven, de bron
wanneer het programma wordt uitgevoerd, wordt de nieuw gemaakte database gebruikt en de volgende keer worden de wijzigingen in de laatste sessie al uitgevoerd. maar wijzigingen aangebracht aan tabellen, views enz. in de visuele studio verdwijnen niet. omdat runtime een nieuwe gemaakte (in de map bin) database gebruikt en Visual Studio rootdatabase gebruikt (eerste locatie), alleen nieuwe items tijdens runtime verdwijnen.
toegevoegd de auteur güven, de bron