MS Office altijd langzamer op Mac?

Ik gebruik Microsoft Office Mac sinds de 2004-versie. Op dit moment heb ik Office 2011 op mijn vertrouwde 2010 MacBook Pro met een Core i7 2.66 gHz CPU en 8 GB geheugen.

Vanaf Mac Office 2004 merkte ik dat het altijd langzamer gaat dan zijn Windows-tegenhangers. Word wordt bijvoorbeeld binnen enkele seconden geopend op een Windows-systeem, maar duurt ~ 10 seconden op een Mac.

Is dit over het algemeen waar voor iedereen? Of is het gewoon een toeval dat Office altijd erg traag voor me is geweest op een Mac?

2
Geef iWork (of alleen Pages als u geen spreadsheets nodig heeft) het is compatibel met alle Office-bestandstypen.
toegevoegd de auteur Robert S., de bron
Bedoel je langzamer bij het opstarten of het uitvoeren van bewerkingen op grote documenten? Microsoft Office-installaties op Windows standaard vooraf geladen delen van Office tijdens het opstarten, alleen om snelle startups van de apps zelf later mogelijk te maken. Bovendien zijn Excel-herberekeningen en het opnieuw formatteren en scrollen van Word ongeveer net zo snel op beide computers van relatief vergelijkbare computers met de nieuwste Office-apps voor hun platforms. Het is een moeilijke vergelijking omdat je verschillende versies op verschillende hardware moet vergelijken.
toegevoegd de auteur SquidScareMe, de bron
@geoO Ik had het over de trage opstarttijden op de Mac. Maar ik denk dat Windows pre-loads Office bij het opstarten een groot deel van het verschil zou verklaren?
toegevoegd de auteur gallamine, de bron
Ik voel precies hetzelfde met Office 2016. Microsoft-producten lijken niet erg responsief.
toegevoegd de auteur TCB13, de bron

3 antwoord

Aangezien de Windows-versie vooraf een deel van de apps laadt tijdens het opstarten, kunt u hier een vergelijking maken.

  1. Start met uw Mac uitgeschakeld.
  2. Druk op de aan/uit-knop en start uw timer.
  3. Wacht tot de Mac is opgestart en open vervolgens Word. Wanneer Word is geopend, stopt u uw timer.
  4. Herhaal de test voor een Windows-pc, te beginnen met de pc uitgeschakeld.

Merk ook op dat Office 2004 is geschreven voor PowerPC-chips, maar u gebruikt het op een Intel Mac. Dat vertraagt ​​de tijd omdat Intel Macs al die PowerPC-code in Intel-code moeten vertalen. Als u een upgrade naar Office 2008 of 2011 uitvoert, beschikt u over een Intel-versie van Office voor Mac en moet deze sneller worden uitgevoerd.

3
toegevoegd
Hallo, eigenlijk ben ik ben met de nieuwste Office 2011 op mijn Mac. Deze test lijkt logisch te zijn, behalve dat beide besturingssystemen een heleboel dingen starten tijdens het opstarten en afhankelijk van de besturingssysteemversie kunnen de opstarttijden ook anders zijn. Is er ook een manier om het vooraf laden van Office in Windows eenvoudig uit te schakelen zodat het begin van de tijd van, laten we zeggen, Word echt op Windows kan worden getest?
toegevoegd de auteur gallamine, de bron

Je moet niet erg verrast zijn, omdat Microsoft afhankelijk is van de reputatie van office als een verkoopargument van Windows. Waarom zouden ze het net zo goed maken op de mac? Als je snelheid wilt, raad ik je ten zeerste aan om iWork een kans te geven

1
toegevoegd
Je hebt ook Open Office, dat tegenwoordig behoorlijk goed loopt en niets kost om te proberen.
toegevoegd de auteur SquidScareMe, de bron

Office 2004 voor Mac was Microsoft's eerste poging om hun producten op de Macintosh te krijgen. Om alle functies van Windows nog steeds voor de Mac te laten werken (denk ik) moesten ze een aantal problemen omzeilen, vooral omdat Apple PowerPC-processors gebruikte, ze moesten ook compatibiliteit garanderen, waardoor hun eerste product nogal traag was .

Nu begint Office 2011 voor Mac en Office 2010 voor Windows (die letterlijk hetzelfde zijn maar voor verschillende besturingssystemen) net zo snel op Mac OS X Lion als op Windows 7.

1
toegevoegd
Zoals Wheat aangeeft, was Microsoft een van de eerste Mac-ontwikkelaars (hoewel sommige details onjuist waren); hun Mac-spreadsheet, dat ouder was dan Excel, heette Multiplan, en was een van de allereerste Mac-programma's die beschikbaar waren in 1984. Word 1 voor de Mac volgde in 1985. De beschikbaarheid van MacWrite leidde Microsoft ertoe hun spreadsheetprogramma voorrang te geven boven een tekstverwerker. Ik schreef 'Microsoft Office 98 voor Macs voor Dummies', 'Microsoft Office 2001 voor Macs voor Dummies' en 'Microsoft Office v. X Inside Out', die allemaal ouder waren dan Office 2004.
toegevoegd de auteur Negrino, de bron
Ter info: ik heb een MacBook Pro @ 2.2GHz i7 met 8GB DDR3RAM. Word, PowerPoint, Excel 2011 opstarttijd op respectievelijk Mac ~ 6s, ~ 5s & ~ 5s. Starttijd van Word, PowerPoint en Excel 2010 op respectievelijk Win7 ~ 5s, ~ 7s & ~ 6s. Ik heb het net geprobeerd, dus maak je geen zorgen. Ik herneem vanwege de nieuwe layout-pc en Mac hoeft alleen maar veel meer grafische afbeeldingen te laden en zo het opstarten voor beide te vertragen. De enige manier om dit te verminderen is door uw harde schijf te vervangen door een vaste staat.
toegevoegd de auteur Srinivas K, de bron
Sorry daarvoor, maar ik ben niet oud genoeg om te hebben gewerkt met een Mac OS van minder dan 10.4. Het spijt me als ik niet erg expliciet zei dat Microsofts Office 2004 de enige was die op dit moment beschikbaar was (voor mij). En uit ervaring kan ik alleen maar zeggen dat het erg traag is in vergelijking met zijn Windows-rivalen. (Nogmaals, mijn gok is compatibiliteit). Nu 2010/2011 zijn ze allebei even langzaam vanwege de complexere gebruikersinterface, omdat ik mijn test-starts verder ondersteunde.
toegevoegd de auteur Srinivas K, de bron
Je hebt het mis met 20 jaar. U schreef: "Office 2004 voor Mac was de eerste poging van Microsoft om hun producten naar de Macintosh over te brengen." Ik denk dat je vergeet dat Microsoft Word en Microsoft Excel voor Macintosh in 1984 werden uitgebracht, gelijktijdig met de eerste Apple Macintosh-computer. Deze producten waren op dat moment niet beschikbaar op Microsoft MS-DOS en Microsoft Windows verscheen pas enkele jaren later.
toegevoegd de auteur Markus Mikkolainen, de bron