Het zo maken van programma's worden niet hersteld na het opstarten van een gedwongen uitschakeling

Telkens wanneer ik opstart van een gedwongen afsluiting (ook wanneer ik de aan/uit-knop ingedrukt houd), herstelt OSX alle programma's die ik had geopend voordat de geforceerde afsluiting plaatsvond. Is er een manier om dit uit te schakelen? Als mijn computer om welke reden dan ook wordt uitgeschakeld, wil ik dat deze vers wordt opgestart.

3

1 antwoord

Meld u eenmalig af en schakel het selectievakje Open vensters opnieuw bij inloggen uit.

Het zou moeten blijven plakken en je de volgende keer dat je je mac crasht laten crashen. Zorg ervoor dat u deze instelling in de Algemene voorkeur aanvinkt.

enter image description here

Lastly, some more tacky per-app solutions are running around like locking the folders where state is saved. OS X Lion: App-Specific Resume

2
toegevoegd
@mee Ik zou zeggen dat een kernel paniek anders is dan een geforceerde shutdown, maar misschien is dat mijn training en is het OP echt op zoek naar een oplossing wanneer het OS zich zo slecht misdraagt ​​dat het OS de stekker uittrekt en niet eens afsluit. U kunt een soortgelijke vraag stellen als u op zoek bent naar een afgeleide van wat de vrager hier heeft aanvaard als antwoord op hun probleem.
toegevoegd de auteur Oskar, de bron
NEE, dat is GEEN oplossing! Dat reguleert alleen regelmatig opnieuw opstarten. Kernelpaniek honoreert dit keuzevakje niet.
toegevoegd de auteur James Gregory, de bron
Als u met "meer kleverig" bedoelt dat u "krachtiger bent in het geval van crashes", dan werkt dat werkt: - )
toegevoegd de auteur jeroen_de_schutter, de bron