iWork-pagina's converteren naar PDF

Ik gebruik een sjabloon van Pages voor een document. Wanneer ik het naar PDF convert, verliest het zijn stijl en lettertype.

Ik heb geprobeerd het als een PDF te exporteren en het ook als PDF af te drukken.

Om het even welke suggesties over hoe ik zijn formaat en doopvont intact kon houden wanneer het overbrengen naar PDF?

Bedankt

1

2 antwoord

Welke vorm van styling is fout gegaan bij het converteren naar PDF? En op welke versie van iWork en Mac draait u ATM?

Uit ervaring (onder 10.6) kan ik alleen maar zeggen dat ik nooit problemen heb gehad met het converteren naar PDF of afdrukken als PDF. Als uw iWork een storing heeft, kunt u overwegen om het opnieuw te installeren. (Gebruik daarvoor CleanApp) of installeer een nieuwere versie (heb je iWork '09? Heb je het volledig bijgewerkt?).

1
toegevoegd
Absoluut opnieuw installeren en updaten. Ik had waarschijnlijk 1000s geƫxporteerd naar duizenden PDF's van Pages en heb nog nooit zo'n rare opmaakproblemen gehad.
toegevoegd de auteur sydlawrence, de bron

Probeer een normaal bestand (dus geen afbeeldingen, vetgedrukte lettertypen, lettertypen, ...) te exporteren, slechts twee regels met een ander lettertype en enkele extra tikken. Kun je deze bestanden als PDF exporteren en de stijl en lay-out behouden?

Een alternatief kan Zamzar zijn. Een online-conversie tool. Maar ik kan hetzelfde voorstellen als Max Z., probeer de software opnieuw te installeren!

0
toegevoegd