Magnetische tijdlijn in Final Cut Pro X optioneel?

Is de magnetische tijdlijn op Final Cut Pro X optioneel? Ik zie de voordelen van de magnetische tijdlijn, maar geef desalniettemin de voorkeur aan toegewijde lagen omdat het me een veel groter gevoel geeft van controle over specifieke soorten bronnen. Ik heb Final Cut Pro X overwogen maar als de magnetische tijdlijn wordt opgelegd aan zijn gebruikers, of als het optioneel is maar er zijn geen significante laagcontroles als de magnetische tijdlijn is uitgeschakeld, zoals verbergen/dempen, enz., Is het een complete showstopper voor me. Ik kom van Sony Vegas Platinum HD 10 waarnaar ik migreerde vanuit iMovie en op dit moment lijkt Final Cut Pro X terug te gaan naar iMovie.

0

1 antwoord

Het is niet optioneel. In gebruik denk ik echter dat u zich snel zult aanpassen en hetzelfde gevoel van controle zult hebben. Bekijk de verschillende online tutorials. Ik vond dit een buitengewoon nuttige http://www.izzyvideo.com/final- cut-pro-x-tutorial/ Neem er ook wat tijd mee door en je zult snel zien dat het niet zoiets is als iMovie.

0
toegevoegd
Ja, ik zie mezelf niet "er een beetje tijd mee doorbrengen" wanneer er geen download van de proefversie is. Er zit heel weinig in de link die u heeft opgegeven die een andere workflow suggereert dan mijn bestaande iMovie-workflow (merk op dat ik de tijdlijn en gebeurtenissen heb omgekeerd om overeen te komen met de Pro X-tijdlijnworkflow). Ik heb beslist besloten om dit niet te kopen omdat kanaalgeoriƫnteerde laagcontrole gewoon niet optioneel is en het is belachelijk voor Apple om te proberen het te verwijderen. Ik geef de voorkeur om specifieke lagen te groeperen en te isoleren, enz. Pro X heeft een interessante workflow, maar het is gewoon niet praktisch voor alles.
toegevoegd de auteur James Williams, de bron