Hoe kunnen we OS X Lion-synchronisatie instellen om een ​​waarschuwing weer te geven voordat gegevens op de computer worden gewijzigd?

In het verleden moesten we altijd naar iSync-voorkeuren gaan, maar iSync is volledig verwijderd in OS X Lion. Om het even welke ideeën?

Ik geef persoonlijk de voorkeur aan een waarschuwing voordat enige gegevens op mijn computer worden gewijzigd, vanwege problemen zoals Snow Leopard gebruikt om Google Contacts-synchronisatie te "ondersteunen" maar alle bijnamen van uw contacten zou verwijderen.

0

2 antwoord

Als u nog steeds uw snapshot-back-up van uw OSX Snow Leopard hebt voordat u een upgrade naar Lion hebt uitgevoerd (u hebt toch een back-up gemaakt?), Dan is er een oplossing om iSync een back-up te laten maken en onder Lion te werken:

slashusr.wordpress.com

Extract volgt:

Vóór de installatie van Lion had ik een volledige schijfkopie van mijn gemaakt   vorige Snow Leopard-installatie met behulp van de uitstekende SuperDuper!   Diskcloner.

     

Dit was meer vanuit een back-up- en herstelperspectief, maar stond mij toe   een onverwachte oplossing voor het iSync-dilemma - in een opwelling, heb ik bijgevoegd   de Snow Leopard-schijf naar de Mac met Lion en klikte op de   iSync-applicatie. Voila! iSync werkt precies zoals het hoort!

Ik hoop dat dit helpt.

1
toegevoegd

Het beste wat u kunt doen, is sync instellen op handmatige modus.

Het is te verwachten dat sommige synchronisatiebewerkingen gegevens zullen verwijderen. Ik ken geen goede publish/subscribe-oplossing, dus zorg ervoor dat je goede en regelmatige back-ups hebt.

0
toegevoegd