iPod Nano 5g opnamespecificaties?

Wat zijn de specificaties voor spraakopnamen van de vijfde generatie Ipod nano (hoe lang kan de iPod opnemen totdat de batterij leeg is, wat zijn de specificaties van de microfoon, blijft deze opnemen totdat deze geen ruimte of batterij heeft)?

1

1 antwoord

Het informatieve artikel van Apple over opnemen op de iPod nano is hier .

De iPod nano kan maximaal 24 uur werken als de batterij wordt opgeladen.

De ingebouwde microfoon is monauraal en, ik garandeer je, is van de laagste kwaliteit. Mogelijk kunt u een compatibele externe monomicrofoon van een hogere kwaliteit aanschaffen die via de koptelefoonpoort of de dockconnector kan worden aangesloten. Raadpleeg de fabrikant van de microfoon of de koptelefoon voor compatibiliteitsinformatie voor de iPod nano.

Apple vermeldt geen beperking van de lengte van de opname. Het document dat ik hierboven citeer zegt dat de iPod nano in WAV-formaat opneemt, wat meestal 16-bits 44,1 KHz ongecomprimeerde audio impliceert, en in dit geval zal het mono zijn met behulp van de ingebouwde microfoon. Dit soort bestanden kost 5 MB per minuut in bestandsgrootte en ik neem aan dat je door kunt gaan met opnemen totdat de batterij van de iPod nano leegraakt of totdat de iPod nano geen beschikbare bestandsruimte meer heeft om de opname te houden.

2
toegevoegd
op een website staat dat de opname na 1 uur stopt, is dat waar?
toegevoegd de auteur Sebastian Dwornik, de bron
Ik weet het antwoord op die vraag niet.
toegevoegd de auteur Markus Mikkolainen, de bron