iPhone 3G 4.2.1 Ontgrendelen

Is er een manier om een ​​iPhone 3G te ontgrendelen met Firmware 4.2.1 en baseband 05.15.04?

Ik heb Cydia en Ultrasn0w correct geïnstalleerd (onder iOS 4.1.2 of iets dergelijks als ik me goed herinner) via JailbreakMe 2.0.

Het ontgrendelen leek te werken, maar ik heb per ongeluk een update uitgevoerd naar 4.2.1.

Kan ik dit op de een of andere manier oplossen?

0

2 antwoord

Je kunt erachter komen hoe je je 3G kunt blokkeren en ontgrendelen op mac hier . Je hebt mogelijk SHSH-blobs nodig, maar ik heb niet gezien waar in de tutorial. Ik denk dat SHSH-blobs alleen voor downgrading zijn.

1
toegevoegd
Is er een andere manier dan upgraden naar 06.15? Ik heb daar eerder over nagedacht en geen van beide willen mijn garantie of mijn gps verliezen. En ja, voor zover ik weet zijn SHSH blobs voor het downgraden van de Firmware (maar niet de Baseband).
toegevoegd de auteur Bob Broadley, de bron
SHSH-blobs worden alleen gebruikt om het feitelijke besturingssysteem te downgraden. Ze basenbanden niet downgraden. U kunt niet terugkeren naar een oudere basisband, tenzij Apple nog steeds die specifieke versie van het besturingssysteem ondertekent. En ze zijn al geruime tijd gestopt met het ondertekenen van 4.1.2.
toegevoegd de auteur user10355, de bron
Je hebt je apparaat al door de gevangenis gebroken, dus voor zover het Apple betreft, ben je niet langer gedekt door de garantie. Technisch gezien, omdat je momenteel een goedgekeurde firmware hebt, zou je gegarandeerd zijn zolang de vorige jailbreak geen residubestanden op het apparaat achterliet die Apple kon zien. Zodra je de telefoon opnieuw jailbreakt, krijg je geen garantie. Je kunt je cake niet hebben en hem ook opeten. Wat de basisband betreft, heb ik geen idee of er een andere manier is - waarschijnlijk niet. Als u ontgrendelt, gebruikt u een niet-goedgekeurde provider en wordt deze toch niet gedekt.
toegevoegd de auteur Philip White, de bron

How about the legitimate way through AT&T:

https://www.att.com/deviceunlock/client/en_US/

1
toegevoegd
Niet iedereen gebruikt AT & T echter, vooral niet buiten de VS.
toegevoegd de auteur Andrew Dunaway, de bron
Inderdaad. Je beantwoordt ook een vraag die ouder is dan een jaar. Terug in een tijd waarin dragers helemaal geen iPhones ontgrendelen, onder geen enkele omstandigheid. Tijden zijn ze aan het veranderen.
toegevoegd de auteur user10355, de bron
U kunt uw antwoord bewerken om de relevante informatie op te nemen die u in de opmerkingen hebt verstrekt.
toegevoegd de auteur Sam Weaver, de bron
Begin met de koerier, als de telefoon niet gesubsidieerd is en de account heeft een goede reputatie, zullen ze meer dan waarschijnlijk de "Factory Unlock" bieden. Je kunt ze ook vertellen dat je van plan bent om naar het buitenland te reizen en van plan bent om tijdens het reizen een lokale mobiele provider te gebruiken. Deze aanpak heeft werk voor verschillende mensen die ik ken. AT & T heeft hier zoveel aanvragen voor gedaan dat ze een onlineformulier hebben gemaakt en ik gebruikte dit eenvoudig als een voorbeeld.
toegevoegd de auteur Schaefer323, de bron