Hoe start/join Microsoft Office Live Meeting op mac

Hoe kunnen we deelnemen/live beginnen met vergaderen op mijn macbook pro. Ik heb Microsoft Office geïnstalleerd. Heb ik ook andere software nodig.

0

3 antwoord

Het lijkt erop dat u Live Meeting Web Access kunt gebruiken om lid te worden, maar niet voor hostvergaderingen.

http://blogs.technet.com/b/msonline/archive/2010/05/25/how-to-use-your-mac-with-sharepoint-online-and-live-meeting ASPX

1
toegevoegd
bedankt voor een snel antwoord. Dus www323.livemeeting.com/cc/niso/loginPage dit is de URL van web op basis van live vergadering.
toegevoegd de auteur holycownow, de bron
Bij live-uitnodigingsmail van de vergadering klikte ik op "deelnemen aan de vergadering" en gebeurde er niets. Heb ik nog iets nodig om te installeren.
toegevoegd de auteur holycownow, de bron
Sorry, ik heb dat net op internet bekeken. Ik heb geen ervaring met Microsoft-producten op de Mac, dus ik weet niet of u aanvullende software nodig hebt.
toegevoegd de auteur Yang, de bron

Merk ook op dat Microsoft Live Meeting werkt in Safari maar niet in Chrome. Tenminste op mijn MacBookPro en Leopard. Als je een andere browser dan Safari hebt ingesteld als standaardbrowser, moet je de LiveMeeting-link naar Safari kopiëren en plakken

0
toegevoegd
Op safari krijg ik de foutmelding "safari kan het opgegeven adres niet openen"
toegevoegd de auteur holycownow, de bron

Misschien wilt u overwegen om de uitstekende Adobe Connect webgebaseerde schermshare/collaboration-tool te gebruiken: echt cross-platform (hel, het ondersteunt PS3) en over het algemeen een betere functieset.

http://www.adobe.com/products/adobeconnect.html

0
toegevoegd