Mail.app op Lion with Exchange ontvangt geen updates

Ik heb gemerkt sinds het upgraden naar Lion dat Mail.app de mailbox niet lijkt bij te werken en goed te synchroniseren met Exchange.

Voordien op SL, of nu met behulp van Outlook, hielden ze altijd de juiste staat, passend bij mijn iPhone of webmail. Nu lijkt het erop dat Lion verdwaalt. Ik moet een synchronisatie afdwingen, openen en sluiten, of mappen wijzigen om de mapinhoud te laten synchroniseren.

Ligt dit aan mij, of is dit een bekend probleem?

Is er een werk rond?

Bedankt.

3
Ik heb dit vandaag voor het eerst opgemerkt. Ik weet niet zeker of het om een ​​omgeving gaat of om Mail.app. Ik ben al vele malen eerder op deze locatie geweest, dus niet zeker. Heb je ooit een oplossing/oplossing gevonden?
toegevoegd de auteur Christian Dalager, de bron
Heeft u de vensters van de activiteit en de verbinding met arts gecontroleerd om er zeker van te zijn dat dit geen tijdelijk probleem is?
toegevoegd de auteur Oskar, de bron
Yowsers - misschien een bug dan. Verbindingsarts moet tijdelijke serverfouten weergeven, maar het lijkt erop dat u dit vaker moet toedienen dan gerechtvaardigd is.
toegevoegd de auteur Oskar, de bron
Ik kan Activiteit openen en een Nieuwe e-mail uitvoeren, en het zal een vlaag van controle veroorzaken, maar geen verandering in de inbox. Opnieuw opstarten zorgt ervoor dat het een goede synchronisatie uitvoert en het is prima. Het postvak is niet aangegeven als offline.
toegevoegd de auteur quekshuy, de bron
@Minamhere - ja, ik heb alles overgeschakeld van mijn gehoste uitwisselingsconfiguratie naar iCloud. Nu is het gewoon de iPhone die e-mail niet altijd synchroniseert. De Mac gaat prima.
toegevoegd de auteur quekshuy, de bron
Ik heb hetzelfde probleem. Controleer de activiteitenmonitor en kijk of uw e-mailgeheugen na verloop van tijd omhoog kruipt. De mijne zou naar 3 + GB gaan. Veel berichten online met hetzelfde probleem maar geen oplossing, dus ik ging naar Outlook. : /
toegevoegd de auteur FredB, de bron

3 antwoord

Probeer het rebuild-hulpprogramma via de app, ik had een soortgelijk probleem en dit loste het voor mij op. Veel succes.

1
toegevoegd

1) Voer het volgende uit in Terminal.app:

sqlite3 ~/Bibliotheek/Mail/V2/MailData/Envelop \ Index vacuum

2) And then select your Inbox, and select Mailbox->rebuild.

Heeft voor mij gewerkt :)

1
toegevoegd
Wat doet dit commando (vacuüm) precies?
toegevoegd de auteur Andrew Dunaway, de bron

Hiervoor is een gedeeltelijk werk rond:

Delete (or copy to somewhere else) this file: ~/Library/Preferences/com.apple.mail.plist

Dat slaat uw voorkeuren op voor Mail.app, na het te hebben verwijderd verliest u uw voorkeuren met uitzondering van uw mailaccounts.

Dit werkte voor mij, maar een paar maanden later kwam de bug terug en moest ik het bestand opnieuw verwijderen.

0
toegevoegd