De standaardvlagkleur instellen in OS X Lion Mail.app

Momenteel, wanneer ik de Command + Shift + L-sneltoets gebruik om een ​​bericht in Mail.app te markeren, wordt standaard de eerste vlag in de beschikbare lijst gebruikt (rood). In plaats daarvan zou ik willen dat de standaardinstelling een van de andere vlagopties is (Geel, Paars, Grijs, etc.).

Is er een manier om dit te doen?

1

1 antwoord

Open Systeemvoorkeuren. Open vervolgens het voorkeurenpaneel Toetsenbord. Ga naar het tabblad Sneltoetsen. Selecteer Applicatiesnelkoppelingen in de lijst aan de linkerkant. Klik op het plusteken dat verschijnt. Selecteer Mail.app in het dialoogvenster in de vervolgkeuzelijst Toepassing. Typ 'Rood' zonder aanhalingstekens als de menutitel en stel iets in dat u niet per ongeluk zou indrukken als de sneltoets (ik heb voor Command + Control + Option + Shift + R gekozen). Druk op Toevoegen. Herhaal vervolgens het proces met "Geel" (of welke andere kleur dan ook die beschikbaar is) als menutitel en Command + Shift + L als de sneltoetscombinatie. Als u nu Mail gebruikt, reageert de andere kleur op Command + Shift + L.

3
toegevoegd
Helaas breekt dit als u uw vlaggetjes "smartfolders" als favoriet heeft. Omdat de eerste overeenkomst in het menu Postbussen, Ga naar favoriet, Rood is.
toegevoegd de auteur Gangnus, de bron
Bedankt Nathan - dit is precies wat ik nodig had. Een ding om op te merken voor anderen die dit willen dupliceren ... je moet Mail.app afsluiten en opnieuw starten nadat je de sneltoetsen hebt toegewezen in Systeemvoorkeuren. Zodra dat is gebeurd, werkt het geweldig.
toegevoegd de auteur Artemisia, de bron