Als ik een back-upschijf van Time Machine codeer, is de volledige schijf dan gecodeerd of alleen de map Backups.backupdb?

If I check the "Encrypt backup disk" checkbox in Time Machine (in OS X Lion), I get this warning: enter image description here

Zal alleen de Time Machine "Backups.backupdb" -directory versleuteld zijn, of de hele schijf? Met andere woorden: hebben computers met oudere versies van OS X dan 10.7 geen toegang tot de volledige schijf of kunnen ze geen back-up maken of herstellen vanaf de gecodeerde schijf?

7

3 antwoord

Het codeert de partitie die u gebruikt voor Time Machine, wat waarschijnlijk de hele schijf betekent. Als u de schijf partitioneert, worden de andere partities niet gecodeerd en moet deze worden gemount (ik heb dit niet getest).

evidence

Je kunt zien dat "Time Machine" is gecodeerd, maar "andere back-ups" niet.

8
toegevoegd

Het snelle antwoord is dat de hele schijf "versleuteld" is.

Dit is niet technisch waar, omdat u Schijfhulpprogramma denkbaar zou kunnen gebruiken in debug-modus/ diskutil op de opdrachtregel om het Drobo -volume te partitioneren verschillende partities.

In de praktijk - Time Machine werkt gewoon aan een partitie binnen een volume, dus het idee van de "hele schijf" verwijst naar de perceptie van de consument waar een "schijf" is verbonden en het pictogram voor die "schijf" verschijnt ook al de implementatie van een "schijf" is een partitie die versleutelde gegevens bevat en vertrouwt op CoreStorage om de codering/decodering uit te voeren voordat het bestandssysteem op OS X kan worden gemount.

1
toegevoegd

Het is eigenlijk de gehele partitie die is gecodeerd, dus als slechts één partitie dan in feite de hele disk is. Andere besturingssystemen kunnen die partitie dus niet lezen.

Als u dat wilt, partitioneert u de schijf en codeert u alleen het gedeelte met de back-ups.

1
toegevoegd