Een afdrukprofiel maken

Ik heb een 13-inch mac-pro met 10.6. Ik heb onlangs een HP cp2025n gekregen. Is er een manier om een ​​zwart-wit afdrukprofiel te maken? Ik gebruik de postscript-driver. Ik print veel pagina's en print het liefst in zwart-wit duplex om pagina's en toner op te slaan. Hoe maak ik een zwart-wit afdrukprofiel?

0

1 antwoord

Ja, je kunt dit doen. U gebruikt een functie genaamd "Presets" die in het venster Afdrukken verschijnt. U kunt een voorinstelling maken zodat uw HP laserjet-kleurenprinter standaard in grijstinten (ook zwart-wit) op beide zijden van het papier (duplex) afdrukt.

Hier zijn wat richtlijnen.

Open een document dat u wilt afdrukken. Ga naar het menu Bestand en selecteer Afdrukken.

Het afdrukvenster verschijnt. Zoek het gedeelte "Preset". Je ziet dat het op Standaard is ingesteld.

U gaat een nieuwe preset maken door het volgende te doen.

In het gedeelte 'Exemplaren' ziet u waarschijnlijk een vak met de naam 'Dubbelzijdig'. Vink dit vakje aan.

Klik vervolgens op het pop-upmenu in het midden van het venster Afdrukken. Het menu moet worden ingesteld op de naam van de toepassing die u gebruikt, zoals Word of Safari. Klik op dit menu en selecteer het gedeelte waarin u van kleur naar grijswaarden kunt schakelen. (Voor mijn Brother-kleurenprinter heet dit gedeelte "Printinstellingen" maar HP kan een andere sectienaam gebruiken). Selecteer de grijswaardenoptie.

Nu u 2-zijdig en grijswaarden hebt geselecteerd, klikt u op het menu Voorinstellingen en selecteert u "Opslaan als". Geef je nieuwe preset een naam. Ik stel voor "dubbelzijdige grijswaarden".

Druk uw document af door op de knop Afdrukken te klikken.

U hebt nu een voorinstelling gemaakt die in alle toepassingen beschikbaar is, zodat u eenvoudig dubbelzijdige documenten in grijstinten kunt afdrukken. Deze preset is de standaardinstelling totdat u in plaats daarvan een andere preset selecteert.

1
toegevoegd
Ik gebruik nu de instelling voor grijstinten, maar de kleur wordt nog steeds afgedrukt. Er zijn 3 grijsachtige kleurprofielen beschikbaar. Elk print nog steeds in kleur.
toegevoegd de auteur clay, de bron