Schijf uitwerpen van niet-opstarten Macbook

Mijn Macbook start niet langer dan een paar seconden en ik heb het dood verklaard. Het enige probleem is dat er nog steeds een schijf in zit van Snow Leopard. De MB kan niet lang genoeg worden aangezet om op de trackpadknop te drukken of de PRAM Reset uitvoeren of op de eject-knop op het toetsenbord drukken voordat hij weer wordt uitgeschakeld. Hebt u ideeën voor het MANUEEL verwijderen van de schijf?

1

2 antwoord

Download een standaard USB-muis, sluit deze aan en houd de primaire muisknop ingedrukt tijdens het starten. Dit roept het uitwerpen op voordat de blutooth-stuurprogramma's zelfs zijn geladen.

1
toegevoegd
Geprobeerd, maar het was geen bluetooth-muis; het was het ingebouwde trackpad
toegevoegd de auteur Thijs Bruins Slot, de bron

Een beetje in het donker, maar een reden waarom een ​​MacBook helemaal niet opstart, is dat de batterij zo leeg is dat hij de Mac vertelt dat hij niet moet werken. Bij sommige modellen kunt u de computer nog steeds gebruiken met de voedingsadapter aangesloten en de batterij verwijderd. Heb je dat geprobeerd? Als het werkt, kun je dingen lang genoeg laten draaien om de schijf uit te werpen.

Je kunt ook (een soort van wanhoop) een dun stukje plastic (dunner dan een creditcard) in de sleuf gebruiken om het onder of op de schijf te krijgen en het heen en weer te bewegen tot de schijf eruit springt .

0
toegevoegd
De batterij was leeg, de PSU was aangesloten en was groen. Het begint slechts ongeveer 1-5 seconden, afhankelijk van hoe lang ik het ONTBREEK voor laat. Ik weet dat er iets mis is op het moederbord, waarschijnlijk een condensator of twee, maar ik heb een mechanische manier nodig om de schijf uit te werpen
toegevoegd de auteur Thijs Bruins Slot, de bron