Internet-tethering met iPod Touch 2G

Ik heb een pc die geen WLan-chip bevat. Maar in het weekend ga ik tijdelijk naar een plaats waar geen kabelaansluiting beschikbaar is.

Dus nu probeer ik te achterhalen of ik tethering kan gebruiken om de internetverbinding van mijn iPod beschikbaar te maken voor mijn pc (via USB, aangezien de pc ook geen Bluetooth heeft). Ik heb geen WLan-adapter of iets dat ik in plaats daarvan zou kunnen gebruiken. En aangezien dit maar voor een paar dagen is, wil ik er geen kopen.

De iPod voert iOS 4.2.1 uit en is gejailbreakt. Ik heb geprobeerd MyWi 4 te gebruiken om dit te archiveren, maar wanneer ik de iPod op de pc aansluit (via de USB-kabel), gebeurt er niets. De nieuwste iTunes-versie (10.4) is op die pc geïnstalleerd.

iPhones hebben een native tethering-optie, maar dit is niet beschikbaar op iPod Touch. Is er een manier om het te activeren (door enkele .preferences -bestanden te wijzigen)? Ik weet dat het (bijvoorbeeld) mogelijk is om de native multi-tasking op die manier te activeren.

Als dit niet mogelijk is, is er dan een app die werkt? Het komt er op neer dat MyWi niet werkt sinds iTunes 10.1, dus is er een andere die werkt? Wat gebruik je?

1
Hoe zit het met op een Linux-computer?
toegevoegd de auteur Omar Kooheji, de bron

1 antwoord

Try PdaNet

0
toegevoegd
andere apps ?? cuz ik kan geen pdanet op mijn ipod krijgen
toegevoegd de auteur Nick Bolton, de bron
Werkte, bedankt: D
toegevoegd de auteur Alvar, de bron