Wat is een betrouwbare methode om een ​​stand-alone herstelschijf voor Lion te maken?

Ik zie veel vragen met allerlei stappen om een ​​dvd te branden of een USB-schijf te maken, zodat je je Mac met Lion kunt booten als het interne station wordt vervangen.

Is er een definitieve reeks stappen die het beste is in termen van ondersteuning, betrouwbaarheid en kosten?

8
Ik weet het :-) gevaarstijl
toegevoegd de auteur Oskar, de bron
Vandaag was een goede dag om die vraag te stellen.
toegevoegd de auteur Nick Bedford, de bron

2 antwoord

Dit kan helpen

http://support.apple.com/kb/dl1433

"Met de Lion Recovery Disk Assistant kun je Lion Recovery op een externe schijf maken die dezelfde mogelijkheden heeft als de ingebouwde Lion Recovery: Lion opnieuw installeren, de schijf herstellen met Schijfhulpprogramma, herstellen vanaf een Time Machine-back-up of bladeren door de web met Safari. "

10
toegevoegd
GEWELDIG op een stok! Dit nieuws zal goed overkomen op de aankomende staatsmarkt waar alles beslag legt op een stok.
toegevoegd de auteur Oskar, de bron
Qua gemak, in het geval dat u offline bent en geen Time Machine hebt, is er niets beter dan een volledig USB-installatieprogramma te hebben, waarvoor u op deze site vele manieren kunt vinden om te creëren via de App Store-download. Daar heb je een 4GB-flashschijf voor nodig.
toegevoegd de auteur BoddTaxter, de bron

Een hulpprogramma van derden dat opstartbare dvd- of USB-/harddrive-installatieprogramma's voor OS X 10.6, 10.7 en 10.8 maakt, is: LionDiskMaker .

2
toegevoegd
Heel leuk - Het blijkt moeilijker om een ​​dvd/usb-station te maken, omdat Apple meer vrijheid biedt door kleine installatieprogramma's te bundelen die gericht zijn op één machine. Het is logisch om het herstel te bespoedigen voor mensen die een installatieprogramma downloaden, maar als je een USB maakt, werkt het meestal voor het Mac-type dat je hebt gedownload en niet voor alle Macs, zoals oudere retailschijven van Mac OS X.
toegevoegd de auteur Oskar, de bron