ssl, silverlight, wcf en local install

Ik probeer een Silverlight-programma lokaal te laten installeren en nog steeds toegang te hebben tot WCF-gegevensservices via SSL. Wanneer ik de applicatie in de browser uitvoer, werkt alles goed. Wanneer ik de toepassing zonder ssl uit de browser uitvoer, werkt alles goed. Wanneer ik de toepassing OoB met SSL start, krijg ik de foutmelding "Niet gevonden". Wanneer ik fiddler ren en opnieuw probeer, werkt alles goed. Ik veronderstel dat het programma niet correct decrypting of het verzenden van het sslverkeer wanneer OoB sindsdien wanneer fiddler het voor het doet, de toepassing boete werkt. Ik raak ook geen uitzonderingen of breekpunten op de server wanneer ik VS hieraan koppel (hierdoor denk ik dat er een probleem is met het verzenden). Om het even welke ideeën op wat mijn volgende stap zou moeten zijn? Ook gebruik ik een zelfondertekend certificaat, kan dit een probleem zijn? BEDANKT!

3
Ik geloof dat SSL-communicatie afhankelijk is van de browserstack. Omdat u niet langer in de browser zit, is er geen toegang tot die stapel en daarom werkt SLL niet. Ik weet niet zeker wat dit zou oplossen.
toegevoegd de auteur Jeff Yates, de bron
stackoverflow.com/questions/3145759/&ellicle; Ik weet niet zeker of dit helpt of niet.
toegevoegd de auteur spyter, de bron

1 antwoord

Heeft iemand een oplossing gevonden voor dit probleem? Of werkt Silverlight gewoon niet met SSL in OOB-modus ??

Zie deze link voor referentie:

http://msdn.microsoft.com/en- ons/library/dd920295 (v = vs.95) .aspx

eigenlijk zegt het:

Clientcertificaten worden ondersteund door de browserstack, maar niet door de   client stack. En er is momenteel een probleem dat (althans voor onze   toepassing) voorkomt dat clientcertificaten werken, zelfs met de   browserstack als u zich in vertrouwde modus buiten de browser bevindt.

0
toegevoegd
Bedankt, dezelfde kwestie hier, als iemand een manier vindt, ben ik ook geïnteresseerd ^^
toegevoegd de auteur Jean.R, de bron